Kako deluje naročnina Kookidi paketov?

Kookidi razvojni kompleti so nepogrešljivi vodiči za starše na potovanju odraščanja naših malčkov!

Od opazovalnih mobilov pa do igrač in pripomočkov za podporo gibalnemu, jezikovnemu, čustvenemu in socialnemu razvoju – v paketih se najde
nekaj zabavnega in poučnega prav za vsakega otroka in starša! 

Oblikovano in izdelano v Sloveniji iz naravnih materialov.

6 NAJVEČJIH PREDNOSTI NAROČNINE

PRIHRANITE VEČ KOT 90 €

Vsak paket v naročnini dobite po kar do 15 % nižji ceni kot pri enkratnem nakupu!

VEČ ČASA ZA DRUŽINO

Nikoli več ni potrebno iskati, katere kvalitetne igrače otroku kupiti! Paketi avtomatično prihajajo pred vaša vrata vsaka 2 meseca, brez ponovnega naročanja!

čb kapljice 2

VIP POPUST

Kar 20 % popust na vse enkratne nakupe v Kookidi trgovini. Izberite najboljše darilno za rojstni dan nečakov, sorojencev ali otrok prijateljev!

BREZPLAČNI DODATKI

Kot naročniki dobite brezplačen dostop do predavanja o prilagajanju na vodo, plavanju dojenčkov in malčkov.

ZVOČNI POSNETKI

Razvojno karto lahko od sedaj poslušate kjerkoli in kadarkoli! V paketu dobite QR-kodo do zvočnega posnetka razvojne karte ter zvočni bombonček! 🙂

karte5

PODPORA

Strokovnjaki Kookidi ekipe smo naročnikom na voljo pri posvetovanju na področju plavanja dojenčkov in malčkov, igre, masaže dojenčkov, čustvenih izbruhov, odnosov in uvajanja v vrtec.

Izberite paket, ki ustreza starosti vašega otroka.

Kliknite NAROČNINA in ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.

Izberite način plačila.

Vsaka 2 meseca nova
Kookidi zabava
pred vaša vrata!

1. SKLOP: POSTAJAM MOJSTER ZA (SKORAJ) VSE, 6 paketov 0-12 mesecev

~ 78 € za enkratni nakup paketa samo 70 €/paket za naročnino – vsaka 2 meseca nov paket, prilagojen razvojnemu obdobju otroka
~ naročnino sklenete enkrat in je ni potrebno skleniti za vsak paket znova
~ začnete lahko s katerimkoli paketom
~ ko končate s 1. sklopom, se naročnina AVTOMATSKO nadaljuje v 2. sklop (razen v primeru plačila celoletne naročnine v enem znesku)
možnost enkratnega plačila celoletne naročnine na 1. sklop, kjer dobite vse pakete kar 15 % ceneje in brezplačno poštnino! Kliknite tukaj.

2. SKLOP: ODKRIVAMO, paketi 12+ mesecev

Po prvem letu se razvoj nekoliko upočasni, zato je paketom določeno obdobje uporabe za več mesecev. Paketi postanejo kompleksnejši in še bogatejši! 

~ 89 € za enkratni nakup samo 80 €/paket za naročnino – vsaka 2 meseca nov paket, prilagojen razvojnemu obdobju otroka
~ naročnino sklenete enkrat in je ni potrebno skleniti za vsak paket znova
~ če začnete s številko 1, bo naslednji paket, ki ga prejmete, številka 2; če začnete s številko 2, bo naslednji paket št. 3 itd. 

Vsak paket je boljši! Jaz sem junija 2022 naročnino sklenila na blef, nisem vedela, kaj pričakovati niti kaj bomo rabili pri otroku (prvič noseča in nisem imela pojma). No do danes nisem kupila nobene druge igrače, je vse v uporabi, malo rotiramo in se veselim vsakega novega paketka. Res sem vesela, da sem vas takrat našla in sledila občutku, da gre za nekaj dobrega, narejenega s srcem. Mi zagotovo ostajamo z vami.
Eva
mamica in naročnica Kookidi paketov

S Kookidi paketi boste preko razvojnih igrač in pripomočkov ter zabavnih in uporabnih starševskih idej in trikov v svoj dom sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!

Prvi naročeni paket odpošljemo takoj, naslednje pakete v sklopu naročnine pa 10.-15. dan v sodem/lihem mesecu (mesec je odvisen od meseca naročila vašega prvega paketa). Če vaš otrok že pred dnem pošiljanja doseže starost naslednjega paketa, naj vas ne skrbi, saj so vsi paketi skrbno zasnovani tako, da podpirajo razvojne mejnike od določene starosti paketa naprej in ne le v tisti starosti. Pri prehodu iz 1. sklopa v 2. sklop se cena poviša za 10 €. Naročnina se nadaljuje avtomatično vsaka 2 meseca, dokler je ne prekinete z e-pošto Prekinitev naročnine na info@kookidi.com. V primeru nejasnosti ali drugačnih želja nam pišite na info@kookidi.com in z veseljem odgovorimo! 

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.