Kako deluje naročnina Kookidi paketov?

Kookidi je podpora starševstvu od rojstva naprej. Od opazovalnih mobilov pa do igrač in pripomočkov za podporo gibalnemu, jezikovnemu, čustvenemu in socialnemu razvoju – v paketih se najde nekaj zabavnega in poučnega prav za vsakega otroka in starša! 

Oblikovano in izdelano v Sloveniji, zato z nakupom podprete slovenske ustvarjalce in podjetja, pošteno plačano delo in prispevate košček v mozaik zmanjševanja ogljičnega odtisa v svetu. 

Paketi so na voljo kot POSAMIČNI NAKUP ali v sklopu NAROČNINE.

4 NAJVEČJE PREDNOSTI NAROČNINE

1. Kar 10 € manj za vsak paket!
2. Vsi paketi pridejo pred domača vrata avtomatsko vsaka 2 meseca po opravljenem plačilu. Nikoli več ni potrebno iskati informacij o razvoju dojenčka ter kaj mu ponuditi za igro in podporo razvoja!
3. Brezplačne dodatne vsebine za naročnike (predavanja o prilagajanju na vodo, plavanju dojenčkov in malčkov, čustvenih izbruhih, partnerskem odnosu …).
4. VIP-koda za kar 20 % popust na enkratni nakup paketov, ki niso del naročnine, posamičnih igrač in pripomočkov, Kookidi oblačil, predavanj, tečaja masaže dojenčka in darilne bone! 

Več o splošnih pogojih naročnine preberite v zavihku Splošni pogoji poslovanja na dnu strani.

1. SKLOP: POSTAJAM MOJSTER ZA (SKORAJ) VSE, 6 paketov od rojstva do 12 mesecev

~ 65 € za enkratni nakup  55 €/paket za naročnino vsaka 2 meseca (manj kot 1 kava /čaj na dan)
~ v spletni trgovinici ali na spodnjem seznamu izberite paket, ki trenutno ustreza starosti vašega otroka, izberite NAROČNINA ter kliknite NAROČI SE
~ naročnino sklenete enkrat in paketi prihajajo domov vsaka 2 meseca po opravljenem plačilu
~ naročnine ni potrebno skleniti za vsak paket znova
~ načini plačila:  s kartico – avtomatsko, ko pride datum obnovitve naročnine (kot bi bili naročeni na aplikacijo) ALI plačilo z nakazilom – po e-pošti dobite podatke za nakazilo vsaka 2 meseca
~ naročnino lahko začnete s katerimkoli paketom
~ naročnino lahko avtomatično nadaljujete v naslednji sklop brez dodatnih klikov. Vse naredimo mi!

2. SKLOP: ODKRIVAMO, paketi 12+ mesecev

Po prvem letu se razvoj nekoliko upočasni, zato paketom ni več določeno obdobje uporabe za 2 meseca, ampak za več mesecev. Paketi postanejo kompleksnejši in še bogatejši! 

Če začnete naročnino v tem sklopu, priporočamo, da za prvi paket izberete tistega, ki ustreza za trenutno starost vašega otroka in vas najbolj pritegne tematika. Čez 2 meseca prejmete naslednji paket, kot si sledijo po številkah ob imenu. Če torej začnete s številko 1, bo naslednji paket, ki ga prejmete, številka 2; če začnete s številko 2, bo naslednji paket št. 3 itd. (izide aprila).

~ 75 € za enkratni nakup  65 €/paket za naročnino vsaka 2 meseca (še vedno manj kot 1 kava na dan)
~ v spletni trgovinici ali na spodnjem seznamu izberite paket, ki trenutno ustreza starosti vašega otroka, izberite NAROČNINA ter kliknite NAROČI SE
~ naročnino sklenete enkrat in paketi prihajajo domov vsaka 2 meseca po opravljenem plačilu
~ naročnine ni potrebno skleniti za vsak paket znova
~ načini plačila:  s kartico – avtomatsko, ko pride datum obnovitve naročnine (kot bi bili naročeni na aplikacijo) ALI plačilo z nakazilom – po e-pošti dobite podatke za nakazilo vsaka 2 meseca

3. SKLOP: GRADIM SAMOSTOJNOST (paketi niso del naročnine)

~ paketi v tem sklopu NISO DEL NAROČNINE, ampak je možen le POSAMIČNI NAKUP
~ v spletni trgovinici ali na spodnjem seznamu kliknite na paket, ki bi vas lahko podprl v trenutnem obdobju in zaključite nakup v košarici

Vsak paket je boljši! Jaz sem junija naročnino sklenila na blef, nisem vedela, kaj pričakovatiniti kaj bomo rabili pri otroku (prvič noseča in nisem imela pojma). No do danes nisem kupila nobene druge igrače, je vse v uporabi, malo rotiramo in se veseilm vsekga novega paketka. Res sem vesela, da sem vas takrat našla in sledila občutku, da gre za nekaj dobrega, narejenega s srcem. Mi zagotovo ostajamo z vami.
Eva
mamica in naročnica Kookidi paketov
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.