Mnenja staršev in njihovih najmlajših o Kookidi paketih

Vsakega paketa Kookidi se zelo razveselimo. Premišljen koncept, prelepa izvedba in iskrice v očeh našega fantka, ko se igra. Zanimivo je, ker se vrača k določenim predmetom oz. igračam iz prejšnjih paketov, jih kombinira z novimi in se z njimi igra na nov način. Paketi tako v realnem življenju živijo veliko dlje kot le dva meseca, za katera so namenjeni.

Zelo priporočam!
Andreja
mamica 12-mesečnemu fantku in naročnica Kookidi paketov
Pri paketu 0-2 meseca je Oli najraje imel črno-belo knjigico in kapljice. Kapljicam sem sedaj odrezala nit in še jih pridno uporablja pri odkrivanju različnih materialov. Še sedaj, ko je Oli star 5 mesecev, vedno z zanimanjem opazuje kvačkan mobil. Najmanj sva sicer do sedaj uporabljala šumečo palico, vendar sem prepričana, da še pride prav😁 všeč mi je, da igrače niso namenjene zgolj temu starostnemu obdobju.
Katja Šulc
mamica 5-mesečnemu Oliverju in naročnica Kookidi paketov
Vsee ok 😄 veselaa fuul, pa hitro je prišel paket 😊 Ful ji je zanimiv obroč.😁 še občasno ji dam gor želod pa listek in ful opazuje, valda gre pa v usta😅 drgač pa špegu je pa ta najbolj zakon 👍 komi čakam na naslednji paketek😊
Hana Rušič
mamica 3-mesečni deklici in naročnica Kookidi paketov
Pozdravljeni, vaše paketke uporabljamo že eno leto in smo res zadovoljni 😊 Ker sem sama tudi vzgojiteljica, sem včeraj na uvodnem roditeljskem sestanku prebrala vašo knjigo Dogodivščinam na proti (za starše, ki bojo uvajali svoje otroke, 1-2 leti). Odziv staršev je bil res lep in samo vsebino zgodbe smo lahko super povezali s tem kar čaka njihove otročke v samem uvajanju in življenju. Samo kot ena povratna informacija, kako dobre in kvalitetne vsebine ustvarjate 😊
Milena
mamica, vzgojiteljica in naročnica Kookidi paketov
(Paket za 3-4 mesece): Uau, ko sem narocilana prvi paket res nisem pričakovala, da bo tako edinstveno in poučno zastavljen. Vso teoretično gradivo je res zakladnica znanja (Paket za 5-6 mesecev): Ko že misliš, da bo drugi paket usaj malo podobn prvemu, te ekipa kookidi čisto presenti in si izmisli nove dogodivščine za vso družino! Vse pohvale ekipi za kreativnost! Igrače so pri nas v vsakodnevni uporabi. (Omembe vredno je tudi to, da so stvari res kvalitetno in premišljeno izdelane).
Nika Pelc
mamica in naročnica Kookidi paketov
Kookidi je eno krasno, srčno podjetje, za katerega sem res vesela, da sem ga našla. Komot "tekmuje" z velikimi akterji iz tujine, le da otroku prinese možnost spoznavanja z naravnimi materiali in na naraven način pomaga dosegati razvojne mejnike - na način, na katerega je bilo v osnovi zastavljeno, da naj bi jih otrok dosegal. Najbolj mi je všeč, da so igrače odprtega tipa, da so za dlje časa, da so konstantno v uporabi, kar je tudi dobro za planet, kar je meni ful pomembno. Staršu Kookidi ponudi znanje, kaj lahko pričakujemo in kako lahko otroka tudi mi podpremo in mu pomagamo, da se razvija v pravo smer.
Katja Braz
mamica malčku in naročnica Kookidi paketov
Meni pa je poleg igrač samih zelo všeč to, da je zraven dodan še družinski album, saj se mi zdi, da je to nekaj kar bomo pregledovali še potem, ko igrače mogoče ne bodo več zanimive. Že komaj čakam, da najdem čas, da natisnem slike in jih potem nalepimo in skupaj gledamo album. 🙂 Razlaga o posameznem elementu v paketu je odlično napisana in tako mi je kot nekomu, ki še ne ve tako zelo veliko o razvoju dojenčka, veliko lažje razumeti vse skupaj. Prvi vtisi o paketu so res super! Vidi se, da je v njega dano veliko truda in znanja.
Kaja D.
mamica 5-mesečnemu fantku
Kookidi 😍😍 vsak nov paketek, ki pride, nas tako razveseli. Kvalitetne igrace, vse tako premisljeno in ustvarjeno za te male rokice. Mi vas obozujemo!!
Liza
mamica malčku in naročnica Kookidi paketov
Res so kvalitetni izdelki. Naša jih ima rada zelo in mi ni žal. Raje to kot ne vem koliko drugih brezveznih igrač, ki stojijo v kotu. Sama vidim, kje bomo lahko vse uporabljali blazinice recimo in sproti dobivam ideje. Pač res dobre igrače, če se lahko temu tako reče 🙂
Nina
mamica, naročnica Kookidi paketov in vzgojiteljica
"Krasna zamisel, lepe stvari, ampak nisem prepričana, da bi mi prišle prav v logopedskih obravnavah." MAMMA MIA! Koliko sem se motila! Bolj kot jih ponujam, bolj sem navdušena nad vsemi možnostmi! Če jih ne bi preizkusila, ne bi nikoli vedela kako dobri so ti izdelki - gotovo bo sledil nakup še kakšnega vašega izdelka.
Jasmin Podveršič
logopedinja in mamica
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.