(3) Paket ODKRIVAMO JEZIK: 12+ mesecev

80.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket ODKRIVAMO JEZIK je v celoti narejen v Sloveniji in je namenjen staršem in malčku od 12. meseca naprej. Je čudovito darilo tudi za otrokov 1. rojstni dan! V njem so informacije o razvoju jezika, kako ga podpreti ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj malčka tako na jezikovnem kot drugih pomembnih področjih.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina za 2. sklop: samo 80 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 89 €

Počisti
  

Paket vsebuje: 

  • razvojno karto o razvoju jezika (sodelujoča strokovnjakinja: Anja Apih iz logopednica.si)
  • kartico za vsako igračo & pripomoček posebej, na kateri so predlogi za različne načine igranja in kaj vse bo otrok ob tem razvijal
  • ideje za povezovanje in igro cele družine
  • igrače in pripomočke: set posod za skladanje, 3 kocke, pretikanko, razstavljivo knjigo rutine Moj dan
  • DARILO: PDF – dodatne kartice za vzpostavljanje rutine po meri vaše družine

SET POSOD

Otroci bodo posode uporabljali na 100 in 1 način. V kombinaciji s tremi pripadajočimi barvnimi kockami ali brez njih so odličen pripomoček za razvoj besedišča, podpora razvoju koordinacije oko-roka, razvoju fine motorike in natančnosti, simbolni igri, spoznavanju velikostnih razmerij in barv.

RAZSTAVLJIVA KNJIGA RUTINE: MOJ DAN

V knjigi so zbrane vse dnevne dejavnosti, ki jih malčki bolj ali manj radi opravljajo (vstajanje, oblačenje, odprava na stranišče ali kahlico, hranjenje, pitje, odhod v kopalnico …). Včasih je preskok z ene dejavnosti na drugo težek, a lažji s pesmico in dodanimi aktivnostmi, ki spodbujajo razvoj jezika – tako samostalnikov kot glagolov preko enostavnih povedi. V knjigi so zapisane v obliki razdelkov Poslušaj, Pokaži, Povej in nas lahko z malčkom tudi lepo povežejo, da je prehod med deli dneva lažji.

PRETIKANKA

Pretikanka daje malčku priložnost, da utrjuje svojo fino motoriko, natančno opazovanje, koordinacijo oko-roka. V igri skupaj z odraslo osebo bo po predlogih s priložene kartice spoznaval in širil svoj besedni zaklad in razumevanje pojmov. Poleg tega pa je igra s pretikanko zares dobra priložnost za umiritev, saj smo jo zasnovali tako, da se kocke (in celo nekateri elementi predhodnih paketov) natikajo na “šivanko”, kar zahteva nekaj umiritve in osredotočenosti.

Varnostna opozorila.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

  1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
  2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
  3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
  4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!

 

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.