(4) Paket ODKRIVAMO KUHANJE: 18+ mesecev

80.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket ODKRIVAMO KUHANJE je v celoti narejen v Sloveniji in je namenjen staršem in malčku od 18. meseca naprej. V njem so informacije o vključevanju malčka v skupno kuhanje in pripomočki, ki pri tem podpirajo otrokovo samostojnost.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina za 2. sklop: samo 80 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 89 €

Počisti
  

Paket vsebuje: 

 • razvojno karto o kuhanju z malčkom (sodelujoča strokovnjakinja: mamica Nika Dolenc, @nika_dolenc)
 • zvočni posnetek razvojne karte z zvočnim bombončkom
 • kartico za vsak pripomoček posebej, na kateri so predlogi za različne načine uporabe ob kuhanju in kaj vse bo otrok ob tem razvijal
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • pripomočke: otroški valjar, lesen otroški nožek, predpasnik, čopič, tolkač, vevnico, malčku prilagojene recepte
 • DARILO: PDF-priročnik Kuham z malčkom 

PRVI NOŽEK

Nožek iz slovenskega lesa je eden prvih pripomočkov, ki je v kuhinji za malčka popolnoma varen. Z njim si zlahka nareže banano na koščke in si tako sam pripravi malico! Hkrati pa je nožek uporaben še za veliko drugih stvari – vse smo zapisali na priložene kartice!

VALJAR

Prvi otroški valjar prinese lepe spomine na prve skupne peke piškotov ali potičke! Prinese edinstvene izkušnje o oblikovanju mehke mase (testa), kar da malčku neprecenljive izkušnje za življenje.

RECEPTI: KUHAM S KODIJEM, KIKI IN ODI

Recepti so narejeni tako, da je na eni strani besedilo za starše, na drugi pa so sličice, ki jim otrok zlahka sledi. Branje slikopisa je pomembna predopismenjevalna dejavnost, ki je skozi dejavnost skupne priprave hrane lahko zelo zabavna in super za postavljanje osnov pred branjem. Recepti so plastificirani, zato se jih lahko obriše z vlažno krpo – nadvse praktično pri kuhanju z malčkom!

ČOPIČ

Otroci se dobro počutijo, ko nam lahko pomagajo! Pri uporabi čopiča pride v ospredje koncentracija, nežnost gibov in rahel pritisk, ki je lahko malčku v izziv in je zadovoljstvo ob dosegu cilja toliko večje. Pomaga lahko pri nanosu premazov na testo (na primer jajc) ali pri oljenju pekačev. Uporabimo ga pri priloženih receptih za domače grisine in pizza polžke.

VEVNICA

Odmerjanje moke, sladkorja, kakava in vseh ostalih sipkih sestavin? Velik JA za vašega malčka! Otrok z uporabo vevnice usvaja natančnost koordinacije gibov dlani in celotne roke in se ob tem neizmerno zabava.

TOLKAČ

V kombinaciji s priloženim receptom za domače njoke je tolkač super pripomoček, ki ga lahko otroške roke uporabljajo samostojno ali z našo pomočjo! Ob tem otrok usvaja koordinacijo roke in zgornjega dela telesa v kombinaciji z uporabo večje, počasne sile.

OTROŠKI PREDPASNIK

Kookidi otroški predpasnik je nepogrešljiv pripomoček za ustvarjanje v kuhinji. Narejen je tako, da bo rasel z otrokom. S svojo zamišljeno zasnovo bo otroka podpiral pri samostojnosti – že najmlajši si bodo elastiko lahko nadeli čez glavo in predpasnik z ježki pritrdili okrog pasu.

Opozorilo! Izdelki v paketu Odkrivamo kuhanje niso igrače. Uporaba pod nadzorom staršev.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.