(5) Paket ODKRIVAMO BARVE: 18+ mesecev

80.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket ODKRIVAMO BARVE je v celoti narejen v Sloveniji in je namenjen staršem in malčku od 18. meseca naprej. Igrače in pripomočki za otroke in odrasle, ki bodo ob teh aktivnosti skupaj kvalitetno preživljali prosti čas, se zabavali ob spoznavanju barv in se igrivo povezovali!

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina za 2. sklop: samo 80 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 89 €

Počisti
  

Paket vsebuje: 

 • razvojno karto o tem, kako se lotiti učenja barv, o barvah in čustvih ter kako se razvija otroška risba (sodelujoča strokovnjakinja: Ema Pirnar, prof. likovne pedagogike)
 • zvočni posnetek razvojne karte z zvočnim bombončkom
 • kartico za vsak pripomoček posebej, na kateri so predlogi za različne načine uporabe ob kuhanju in kaj vse bo otrok ob tem razvijal
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: dva lesena podstavka, kvačkane žoge, barvno kocko, barvne kartončke, Medenke voščenke, mapa z listi: Moje prve umetnine 
 • DARILO: PDF-predloge za 4 prve družabne igre!

DVA LESENA PODSTAVKA

Zlaganje žogic v odprtine, kartončkov v reže, metanje barvne kocke in ob tem povezovanje z najljubšimi osebami? Ja, prosim! Lahko naredimo tudi kombinacijo vsega in tako dobimo kar 4 različne načine igranja! Namen te igrače v kombinaciji z žogicami in ostalimi elementi paketa je razvijanje opazovanja, fine motorike, razumevanje navodil, logično razmišljanje in prirejanje pravih barv.

KVAČKANE ŽOGE

Obstaja kdo, ki se ne bi razveselil barvnih žogic? Razporejanje v kombinaciji s podstavki in kartončki ali pa le ciljanje košarice. Zabava je zagotovljena, ob njej pa se razvijajo fina in groba motorika, natančnost in simbolna igra!

BARVNI KARTONČKI

Vijoličen kot sliva. Rdeč kot češnja … Pripovedovanje, opazovanje, iskanje predmetov enake barve in prirejanje prave barve žogice na pravi kartonček je le nekaj možnosti uporabe teh. 

BARVNA KOCKA

Vrzi kocko in postavi pravo žogico na podstavek! Poleg te možnosti pa se lahko natisne tudi priloženo PDF-predlogo igre Barvna gosenica, ki je enostavna in super primer prve družabne igre. Ob njej se otrok uči sledenja enostavnim navodilom, počakati na vrsto in se predvsem povezuje s staršem na zabaven način.

MEDENKE VOŠČENKE

Medenke voščenke so izdelane v Sloveniji iz čebeljega voska in so primerne že od 12 mesecev naprej! Rdeča, modra in rumena so osnovne barve in se med barvanjem zelo lepo prekrijejo, da nastanejo še zelena, vijolična in oranžna. Odkrivanje zakonitosti barv je aktivnost, s katero se bo zabaval tako malček kot tudi starejši otrok!

MAPA Z LISTI: MOJE PRVE UMETNINE

Mapa z listi ima možnost personalizacije s fotografijo otroka. Vanjo shranjujemo njegove prve risbe in slike, ki so lahko čudovit spomin tako za nas kot za otroka tekom odraščanja. Kaj je lepšega kot ogledati si otrokove najzgodnejše umetnine? Priloženi so tudi listi za ustvarjanje v velikosti A5. Mapa ni igrača in je velikosti A5.

Varnostna opozorila.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.