(6) Paket ODKRIVAMO IGRO: 18+ mesecev

80.00 vključen 22 % DDV

Kookidi paket ODKRIVAMO IGRO je v celoti narejen v Evropi in je namenjen staršem in malčku od 18. meseca naprej. Igrače in pripomočki za otroke in odrasle, ki bodo ob teh aktivnosti skupaj kvalitetno preživljali prosti čas, se zabavali s simbolno igro in se  povezovali!

Oblikovano v Sloveniji, izdelano v Evropi.

Paketi bodo odposlani po 1. 7. 2024!

Enkratni nakup paketa: 80 €

  

Paket vsebuje: 

  • razvojno karto o različnih načinih igre s poudarkom na simbolni igri, kako se le-ta razvija, kdaj in zakaj naj starši (ne) posegamo v igro in kaj lahko opazujemo pri otroku v določeni starosti (sodelujoča strokovnjakinja: Nina Seražin Lakota, dr. med., mentorica zavestnega starševstva)
  • zvočni posnetek razvojne karte z zvočnim bombončkom
  • kartico za vsako igračo posebej, na kateri so predlogi za različne načine uporabe in kaj vse bo otrok ob tem razvijal
  • ideje za povezovanje in igro cele družine
  • igrače in pripomočke: knjiga Sonce, kje si?, lesene gore, set lesenih živalic  

Knjiga: SONCE, KJE SI?

 

Avtorska knjiga Urške Jurečič je posebna v tem, da so ilustracije postavljene kot kulisa in se kombinirajo z lesenimi dodatki iz paketa. Prijatelji, ki iščejo skrito Sonce, gredo skupaj čez mnogo ovir. Ga na koncu najdejo?

LESENE GORE

 

V resnici niso le gore, ampak so lahko gore, šotor, domovanja, smreka, mostovi … So odlična igrača za odprto simbolno igro!

SET LESENIH ŽIVALIC

 

Natančno izrezane in detajlirane lesene živalice so delo družinskega podjetja Bajo s Poljske! Realna podoba živalic otroka kar sama pokliče k igri in raziskovanju.

Priporočena uporaba proizvajalca: 18m+

Šifra: KO_18_IG Kategoriji: ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.