Avtobus in darilo: potniki

35.60 vključen 22 % DDV

AVTOBUS S POTNIKI je vlečna igrača, ki jih imajo malčki v tem obdobju nadvse radi in je tudi zelo smiselna za njihov gibalni razvoj. Omogoča tudi prvi stiki z igro vlog, ko potniki “stopijo” na avtobus in se odpeljejo dogodivščinam naproti! Omogoča ogromno možnosti igre, ki bodo zabavni tako malčku kot nam, staršem.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

AVTOBUS S POTNIKI: 35,60 €

  

AVTOBUS Z VRVICO

Namen avtobusa je zabava in prvi stiki z igro vlog, ko potniki “stopijo” na avtobus! Ta način igre je podpora koordinaciji gibanja, koordinaciji oko-roka, razvoju grobe motorike, ravnotežja in natančnosti. Avtobus je vlečna igrača, ki jih imajo malčki v tem obdobju nadvse radi in je tudi zelo smiselna za njihov gibalni razvoj. 

GOZDNI POTNIKI

Potniki ježek Kodi, sovica Odi in lisička Kiki so najprej odlična zabava za vstavljanje, sčasoma pa postanejo pravi prijatelji za odprto igro vlog vlog z neskončno možnostmi. So kompatibilni s stezo iz paketa Odkrivamo gibanje in so odličen izziv za malčka, ko jih spušča po njej! Večji se kotali hitreje, manjši pa počasneje.

Avtobus s potniki je del paketa ODKRIVAMO GIBANJE, ki je primeren za malčke od 12. meseca dalje. Poleg avtobusa z vrvico in gozdnih potnikov paket vsebuje še stezo z leseno žogo in dragocene informacije o otrokovem razvoju, konkretne ideje za spodbujanje samostojnosti ter namige za igro in povezovanje cele družine.

Naj vaš malček odkrije čarobnost gibanja skozi igro, ki razveseljuje in obenem uči!

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO GIBANJE za 12+ mesecev!

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_12-18_G_01 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.