Avtobus s potniki

41.90

 

AVTOBUS S POTNIKI je igrača, ki jo malčku prvič ponudimo med 12 in 18 mesecem, lahko pa tudi kadarkoli tudi pozneje. Je podpora koordinaciji gibanja, koordinaciji oko-roka, razvoju grobe motorike, ravnotežja in natančnosti. Avtobusu lahko dodamo vrvico in postane igrača, ki jo imajo malčki v tem obdobju nadvse radi in je tudi zelo smiselna za njihov gibalni razvoj. Potniki ježek Kodi, sovica Odi in lisička Kiki so najprej odlična zabava za vstavljanje, sčasoma pa postanejo pravi prijatelji za odprto igro vlog z neskončno možnostmi. Prav tako so kompatibilni s stezo in so odličen izziv za malčka, ko jih spušča po njej!

AVTOBUS S POTNIKI: 41,90 €

  

AVTOBUS Z VRVICO ALI BREZ

Namen avtobusa je podpora koordinaciji gibanja, koordinaciji oko-roka, razvoju grobe motorike, ravnotežja in natančnosti. Avtobusu lahko dodamo vrvico in postane igrača, ki jo imajo malčki v tem obdobju nadvse radi in je tudi zelo smiselna za njihov gibalni razvoj. 

GOZDNI POTNIKI

Potniki ježek Kodi, sovica Odi in lisička Kiki so najprej odlična zabava za vstavljanje, sčasoma pa postanejo pravi prijatelji za odprto igro vlog z neskončno možnostmi. Prav tako so kompatibilni s stezo in so odličen izziv za malčka, ko jih spušča po njej!

S klikom na to povezavo si oglejte posnetek igre z avtobusom in potniki!

Avtobus s potniki je del paketa ODKRIVAMO GIBANJE za starost 12-18 mesecev! Paket je namenjen staršem in malčku med 12 in 18 meseci (in še mnogo dlje). V njem so informacije o gibanju, tako telesnem kot tudi fizikalnem, skozi malčkove oči. Poleg tega paket vsebuje konkretne napotke za razvoj otrokove igre, samostojnosti in samopodobe. Poleg avtobusa s potniki in vrvico je v paketu še steza z leseno žogo, razvojna karta za zanimivo in lažje sledenje otrokovemu razvoju ter ideje za igro in povezovanje cele družine .

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO GIBANJE za 12-18 mesecev!

Šifra: KO_12-18_G_01 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.