Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

Črno-bela knjižica

13.00

ČRNO-BELA KNJIŽICA je idealna za podporo ostrenja vida in za temelje koncentracije. Zaradi spiralne vezave je samostoječa in tako zelo preprosta za uporabo. Je eden od elementov Kookidi paketa OPAZUJEM za starše in dojenčka, starega 0-2 meseca. Tukaj jo lahko kupite tudi posamično.

Črno-bela samostoječa knjižica: 13 €

  

Ne drži, da dojenček ob rojstvu ne vidi barv. Barve vidi, a zelo, zelo motno, zato njegov pogled najbolj pritegnejo kontrasti. ČRNO-BELA KNJIŽICA S SPIRALO je idealna za podporo ostrenja vida in za temelje koncentracije. Ker je samostoječa, olajša marsikatero situacijo, ko za dragoceno minuto ali dve skočimo na stranišče, narežemo korenček za kosilo ali pa samo sedimo in opazujemo svojega dojenčka. Je del Kookidi paketa OPAZUJEM za starše in dojenčka, starega 0-2 meseca.

Oglej si posnetek, kako dojenček z zanimanjem posluša starejšo sestrico, ko mu pripoveduje zgodbice ob knjižici!

Črno-bela knjižica je del Kookidi paketa OPAZUJEM za 0-2 meseca. Paket je namenjen staršem in dojenčku od rojstva do 2. meseca starosti (in še mnogo dlje). V njem so informacije o dojenčkovem razvoju s poudarkom na otrokovi igri, samostojnosti in zdravem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka. Poleg črno-belih kartic je v paketu še razvojna karta za zanimivo in lažje sledenje otrokovemu razvoju, mobile črno-bele kapljice, Gobbi mobile ter še nekaj presenečenj!

Oglejte si celotni paket OPAZUJEM: 0-2 meseca za samo 55 € (manj kot 1 kava na dan)!

Šifra: KO_0-2_04 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.