Črno-bela knjižica

12.80 vključen 22 % DDV

 

ČRNO-BELA KNJIŽICA je idealna za podporo ostrenja vida in za temelje koncentracije. Zaradi načina vezave je samostoječa in tako zelo preprosta za uporabo. Starši ji v hecu rečejo tudi “televizija”, saj zaradi izbranih vzorčkov posebej dobro in za dolgo časa ujame dojenčkovo pozornost.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Črno-bela samostoječa knjižica: 12,80 €

  

Ne drži, da dojenček ob rojstvu ne vidi barv. Barve vidi, a zelo, zelo motno, zato njegov pogled najbolj pritegnejo kontrasti. ČRNO-BELA KNJIŽICA je idealna za podporo ostrenja vida. Ker je samostoječa, olajša marsikatero situacijo, ko za dragoceno minuto ali dve skočimo na stranišče, narežemo korenček za kosilo ali pa samo sedimo in opazujemo svojega dojenčka.

Oglejte si posnetek, kako dojenček z zanimanjem posluša starejšo sestrico, ko mu pripoveduje zgodbice ob knjižici!

Črno-bela knjižica je del Kookidi paketa OPAZUJEM, ki je namenjen staršem in dojenčku od 0-2 mesecev starosti naprej. Poleg črno-bele knjižice je v njem še črno-bel mobile kapljic, barvni Gobbi mobile ter šumeča palica, ki pomirja dojenčka s svojim šumenjem. V paketu najdete tudi pisma za očka in mamico, igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket OPAZUJEM: 0-2 meseca!

Šifra: KO_0-2_04 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.