Darilni paket: MALČEK

48.00 vključen 22 % DDV

Darilni paket MALČEK je kombinacija 2 igrač za prvo leto, ki so se med dojenčki in starši pokazale za najbolj priljubljene. Paket je kvalitetna in uporabna pozornost, ki vas lahko zadnji trenutek reši pred zagato, kaj nesti za darilo malčku za rojstni dan.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji.

Darilni paket MALČEK: 48 €

  

DARILNI PAKET: MALČEK

Darilni paket MALČEK je kombinacija 2 igrač za malčka, ki so se med dojenčki in starši pokazale za najbolj priljubljene. Paket je kvalitetno in uporabno darilo, ki vas lahko zadnji trenutek reši pred zagato, kaj nesti za darilo za rojstni dan. Združuje:

  • nekaj uporabnega, kar bo prišlo prav za celo obdobje malčka in še dlje (priložene so tudi kartice z idejami na dolgi rok)
  • zabavni in uporabni igrači, ki sestavljata kvalitetno darilo, izdelano v Sloveniji iz naravnih materialov
  • rešitev v zadnjem trenutku, ko potrebujete hitro idejo za darilo, nimate pa časa za raziskovanje in izbiranje primernih igrač – to smo namesto vas opravili mi
  • prikupno voščilno vizitko, ki ji lahko dodamo tudi osebno posvetilo in podpis (napišite ga v opombe naročila)

V darilnem paketu MALČEK sta 2 igrači slovenske izdelave:

STEZA Z ŽOGICO

Steza z žogo je prava poslastica za malčkove oči in možgane! Igra s stezo spodbuja razvoj vizualnih spretnosti, ki so kasneje pomembne za učenje branja. Vpliva na razvoj koordinacije oči in rok, grobe motorike ter ravnotežja. Vaš malček se bo noro zabaval in hkrati spoznaval osnove fizike, kot sta pospešek, kotaljenje in še več! Velikost: 36 x 26 x 8 cm.

RAZSTAVLJIVA KNJIGA RUTINE: MOJ DAN

Knjiga ima zbrane vse dnevne dejavnosti, ki jih malčki bolj ali manj radi opravljajo (vstajanje, oblačenje, odprava na stranišče ali kahlico, hranjenje, pitje, odhod v kopalnico in posteljo …). Včasih je preskok z ene dejavnosti na drugo težek, a lažji s pesmico in dodanimi aktivnostmi, ki spodbujajo razvoj jezika. V knjigi so te aktivnosti zapisane v obliki razdelkov Poslušaj, Pokaži, Povej in nas lahko z malčkom tudi lepo povežejo, da je prehod med deli dneva lažji.

Paket je primeren od 12 mesecev naprej.

Šifra: KO_DDM_1-2 Kategorija:
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.