Darilni paket: DOJENČEK

45.00 vključen 22 % DDV

Darilni paket DOJENČEK je kombinacija 3 igrač za prvo leto, ki so se med dojenčki in starši pokazale za najbolj priljubljene. Paket je kvalitetna in uporabna pozornost, ki vas lahko zadnji trenutek reši pred zagato, kaj nesti za darilo ob prvem obisku družinice.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji.

Darilni paket DOJENČEK: 45 €

  

DARILNI PAKET: DOJENČEK

Darilni paket DOJENČEK je kombinacija 3 igrač za prvo leto, ki so se med dojenčki in starši pokazale za najbolj priljubljene. Paket je kvalitetno in uporabno darilo, ki vas lahko zadnji trenutek reši pred zagato, kaj nesti za darilo ob prvem obisku družinice. Združuje:

  • nekaj uporabnega, kar bo prišlo prav celo leto in celo še dlje (priložene so tudi kartice z idejami na dolgi rok)
  • možnost kvalitetnega darila v zadnjem momentu, ko se spomnite, da bi obiskali prijatelje z dojenčkom
  • igrače slovenske izdelave iz naravnega, slovenskega lesa
  • prikupno voščilno vizitko, ki ji lahko dodamo posvetilo in vaše podpise (napišite ga v opombe naročila)

V darilnem paketu DOJENČEK so 3 lesene igrače slovenske izdelave:

KOTALEČI VALJ

Kotaleči valj je pripomoček, ki bo pritegnil in ohranjal pozornost vašega dojenčka med raziskovanjem že v prvih mesecih življenja. Zelo priljubljena igrača se spretno odkotali stran in dojenčka s toplim, lesenim odmevom spodbudi k temu, da se mu poskusi ponovno približati in na ta način spodbudi njegov trud v gibanju.

SKRITO OGLEDALO

Okrog 8. meseca se začne razvijati koncept stalnosti predmeta = dojemanje, da ko se oseba ali predmet skrije, ne izgine za vedno. Ko skrito ogledalo pokrijemo s pokrovčkom, se podoba skrije in se znova pojavi, ko ga dvignemo. Dojenček s tem utrjuje možganske povezave na področju stalnosti predmeta, kar lahko pripomore tudi ob ločitveni stiski.

NATIKANKA

Kookidi natikanka je posebna v svoji enostavnosti, a hkrati otroku nudi ravno pravšnji izziv. Ker je njen vrh raven, otrok spontano dobi sporočilo, da je končal in tako občuti zadovoljstvo ob uspehu.

Šifra: KO_DDM_0-1 Kategoriji: ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.