Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

DOBRODELNA AKCIJA: Kookidi x Voleska uhančki

20.00

 

Ker obletnico Kookidi začetkov praznujemo v marcu, mesecu žensk in mamic, smo se odločili ustvariti unikatne KOOKIDI UHANČKE.

Izbirate lahko med igrivimi pikčastimi ali umirjenimi črtastimi.

Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Franca Derganca Nova Gorica bomo podarili Kookidi igrače in pripomočke v vrednosti vsega dobička od prodaje Kookidi uhančkov med 13. in 31. marcem 2023!

Cena: 20 €/par, brezplačna poštnina!

Počisti
  

Z uspešno dobrodelno akcijo v septembru smo pri Kookidi ugotovili, da lahko skupaj z vami delamo veliko dobrega. Tako ob našem praznovanju ponovno odpiramo

DOBRODELNO AKCIJO!

Ker je naša obletnica – 1 leto, odkar vas razveseljujemo z našimi paketi – ravno v mesecu marcu, ki je obarvan s praznovanjem žensk in mamic, smo se odločili ustvariti čisto posebne KOOKIDI UHANČKE. Izdelala jih je Urška Colarič, ki ustvarja pod imenom Voleska.

Izbirate lahko med igrivimi pikčastimi ali umirjenimi črtastimi.

Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Franca Derganca Nova Gorica bomo podarili Kookidi igrače in pripomočke v vrednosti vsega dobička od prodaje Kookidi uhančkov med 13. in 31. marcem 2023! Uhančki so nastali v sodelovajnu s slovensko ustvarjalko, ki deluje pod imenom Voleska. Oglejte si več s klikom na fotko!

O uhančkih … narejeni so iz masivnega slovenskega lesa – češnje, ročno brušeni in pobarvani. Kovina je nerjaveče kirurško jeklo, zato so primerni tudi za alergike. Dolžina kovine je 10 mm, kar je v povprečju 2 mm krajše od standardno uporabljenih osnov. Zaradi tega so uhančki tudi manj moteči pri ležanju. Zadaj so silikonski nastavki, ki optimalno zatisnejo uhan.

In o Voleski … “Sem Urška, ljubiteljica narave, svobodna duša, ustvarjalka in ustanoviteljica Voleske. Za sodelovanje z ekipo Kookidi sem se odločila, ker se ujemamo v predanosti trajnosti in naravnim, recikliranim materialom, ki jih dajemo uporabno vrednost. To, da sva z Manco obe prvotno dolenjki, pa mi daje še večje veselje za povezovanje.”

Šifra: KO_U Kategorija:
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.