Lesena figura človeka z magnetnimi obrazi

44.00 vključen 22 % DDV

Bi si želeli svojega otroka resnično dobro podpreti, da bo znal delati s svojimi čustvi? Lesena figura človeka in pripadajoči magnetni obrazi s čustvi so edinstven pripomoček za to in so zanimivi tako za otroka kot odraslega. Omogoča neskončno možnosti igre vlog in simbolne igre, ki sta nepogrešljivi za učenje reagiranja v novih situacijah, predelovanje neizraženih čustev in razvoj samostojnosti.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji. 

Lesena figura človeka v velikosti 15 cm in 6 magnetnih obrazov s čustvi:  44 € 

  

Lesena figura človeka z magnetnimi obrazi

Je odličen pripomoček za razvoj čustvene inteligence. Obrazi so magnetni in se primejo na figuro, kar omogoča neskončno možnosti igre vlog in simbolne igre, ki sta nepogrešljivi za učenje reagiranja v novih situacijah, predelovanje neizraženih čustev in razvoj samostojnosti. Namen lesene figure človeka in magnetnih obrazov je podpora razvoju koordinacije oko-roka, fine motorike in natančnosti. Figura človeka meri 15 cm v višino in lahko stoji samostojno.

Lesena figura človeka z magnetnimi obrazi je del paketa ODKRIVAMO ČUSTVA, ki je primeren za malčke od 12. meseca dalje. Poleg figure in magnetnih čustvenčkov vključuje še leseni gredi in interaktivne karte Odkrivamo čustva. V paketu najdete tudi dragocene informacije o otrokovem razvoju, konkretne ideje za spodbujanje samostojnosti ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO ČUSTVA za 12+ mesecev!

Šifra: KO_12-36_Č_01 Kategoriji: ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.