Gibalni penasti valj

38.00 vključen 22 % DDV

 

GIBALNI PENASTI VALJ

Gibanje, gibanje, gibanje! Poleg crkljanja je to skupni imenovalec prav vsem dojenčkom v tem obdobju. Valj služi kot gibalni pripomoček za spodbujanje kobacanja, potiskanja, vlečenja, lovljenja ravnotežja, postavljanja, koordinacije, vztrajnosti, dvigovanja … Meri 40 cm v dolžino, njegov premer pa je kar 20 cm, kar omogoča različne gibalne izzive za otroke vseh starosti!

Oblikovano in izdelano v Sloveniji.

Gibalni penasti valj: 38 € 

  

Gibanje, gibanje, gibanje! Poleg crkljanja je to skupni imenovalec prav vsem dojenčkom v tem obdobju. Gibalni penasti valj služi kot gibalni pripomoček za spodbujanje kobacanja, potiskanja, vlečenja, lovljenja ravnotežja, postavljanja, koordinacije, vztrajnosti, dvigovanja … Meri 40 cm v dolžino, njegov premer pa je kar 20 cm, kar omogoča različne gibalne izzive za otroke vseh starosti!

Material: umetno usnje s certifikatom za uporabo z dojenčki.
Vzdrževanje: Valj obrišemo z vlažno krpo.

Gibalni penasti valj je del paketa VSE ME ZANIMA, namenjen staršem in dojenčku od 7-8 mesecev starosti naprej. Poleg valja je v njem še 5 senzornih blazinic ter košarica. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket VSE ME ZANIMA: 7-8 mesecev!

Šifra: KO_7-8_03 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.