Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

Gibalni penasti valj

44.00

GIBALNI PENASTI VALJ

Gibanje, gibanje, gibanje! Poleg crkljanja je to skupni imenovalec prav vsem dojenčkom v tem obdobju. Valj služi kot gibalni pripomoček za spodbujanje kobacanja, potiskanja, vlečenja, lovljenja ravnotežja, postavljanja, koordinacije, vztrajnosti, dvigovanja … Meri 40 cm v dolžino, njegov premer pa je kar 20 cm, kar omogoča različne gibalne izzive za otroke vseh starosti!

Gibalni penasti valj: 44 €  

  

Gibanje, gibanje, gibanje! Poleg crkljanja je to skupni imenovalec prav vsem dojenčkom v tem obdobju. Gibalni penasti valj služi kot gibalni pripomoček za spodbujanje kobacanja, potiskanja, vlečenja, lovljenja ravnotežja, postavljanja, koordinacije, vztrajnosti, dvigovanja … Meri 40 cm v dolžino, njegov premer pa je kar 20 cm, kar omogoča različne gibalne izzive za otroke vseh starosti! Narejen je iz umetnega usnja s certifikatom za uporabo z dojenčki.

 

Gibalni penasti valj je del paketa VSE ME ZANIMA. Paket je namenjen staršem in dojenčku od začetka 7. do konca 8. meseca starosti (in še mnogo dlje). V njem so informacije o dojenčkovem razvoju s poudarkom na otrokovi igri, samostojnosti in zdravem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka. Poleg gibalnega penastega valja je v paketu še razvojna karta za zanimivo in lažje sledenje otrokovemu razvoju, škatla s pokrovi ter še nekaj presenečenj!

Oglejte si celotni paket VSE ME ZANIMA: 7-8 mesecev za samo 55 €!

 

Šifra: KO_7-8_03 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.