Gobbi mobile

28.00 vključen 22 % DDV

 

GOBBI MOBILE je obešanka, ki dojenčka igrivo povabi k vidnemu ostrenju različnih odtenkov barv. Poleg razvojne funkcije pa je tudi čudovit estetski dodatek otroški sobici!

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Gobbi mobile s palčko za obešanje: 28 €

  

Gobbi mobile je set 5 kroglic, ki se stopnjujejo v odtenku rumene barve. Prehajanje barv spominja na spreminjanje barv v naravi – na primer barvanje jesenskega listja. Dojenčku opazovanje pomaga, da se umiri in ohranja pozornost na kroglicah. Poleg razvojne funkcije pa je tudi čudovit estetski dodatek otroški sobici!

Gobbi mobile je del Kookidi paketa OPAZUJEM, ki je namenjen staršem in dojenčku od 0-2 mesecev starosti naprej. Poleg Gobbi mobila je v njem še črno-bel mobile kapljic, šumeča palica, ki pomirja dojenčka, ter črno-bela samostoječa knjižica, ki ji starši igrivo rečejo tudi “televizija”. V paketu najdete tudi pisma za očka in mamico, igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket OPAZUJEM: 0-2 meseca!

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_0-2_02 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.