Paket GRADIM SAMOSTOJNOST: KUHINJA, 18-36 mesecev

40.00

 

Kookidi paket iz 3. sklopa – GRADIM SAMOSTOJNOST: KUHINJA je namenjen staršem in malčku med 18 in 36 mesecev za podporo razvoju samostojnosti v kuhinji. V njem je prvi nožek, predpasnik z nepremočljivo plastjo, recepti, prilagojeni za kuhanje z malčkom in kar 2 DARILI:

  • priročnik na kar 12 straneh s podrobnimi uporabnimi nasveti za kuhanje z malčkom in
  • brezplačna poštnina do 20. 1. 2023!

Takole kuhamo z malčkom pri nas doma …

Nakup paketa za podporo samostojnosti v kuhinji za
samo 40 €!

  

Kaj vse dobite v paketu GRADIM SAMOSTOJNOST: KUHINJA

Takole kuhamo z malčkom pri nas doma …

  • Prvi nožek je varen pripomoček, ki je nepogrešljiv za malčka v kuhinji. Z njim lahko malček varno reže mehko sadje, kuhano zelenjavo, maslo, testo na njoke, mehkejši sir … Prav tako pa ga lahko uporabimo tudi odrasli – za mazanje nadeva na potico ali štruklje, paradižnikove mezge na pico, čiščenje podlage od razvaljanega testa …
  • Predpasnik je pomemben del rituala, ki nakazuje na začetek in konec dejavnosti v kuhinji. Kookidi predpasnik ima dodano nepremočljivo plast, da se lažje izognemo preoblačenju po kuhanju, in elastično vrvico za čez glavo, da si ga lahko nataknejo že najmlajši.
  • Recepti v tem paketu niso navadni recepti! Prilagojeni so tako, da otrok z njih ob našem spremstvu bere slikopis in tako točno ve, kaj mora pripraviti ali kakšen je postopek. Dodana so enostavna pisna navodila tudi za starejše brate in sestre, pa tudi podrobnejša za starše. Recepte lahko odpnemo in uporabimo vsakega posebej. Ker imajo vodoodbojni premaz, jih ob “packanju” zlahka obrišemo z vlažno krpo.
  • DARILO: Kako pa se sploh lotiti kuhanja z 18-mesečikom, kako z 2-letnikom in kako s 3-letnikom? Kako odreagirati, če razbije jajce ali polije mleko? Kakšne trike lahko uporabimo pri kuhanju z več otroki hkrati? Na kaj nikoli ne smemo pozabiti kot starši pri tej aktivnosti? Odgovore na da in še mnoga druga vprašanja dobite v darilu: spletnem priročniku Kuham s Kodijem, Kiki in Odi na kar 12 straneh, ki poleg že omenjenega pove tudi, zakaj se sploh lotiti kuhanja z malčkom, kaj dobrega to doprinese k samostojnosti in našemu odnosu z njim ter kako še graditi samostojnost malčka na področju kuhanja in hranjenja.

Varnostna opozorila.

 

Šifra: KO_KUHAM Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.