Gredi z gravuro čustvenčkov

40.00 vključen 22 % DDV

Kar 2 pripomočka v enem! Prvi – kot gredi – za razvoj grobe motorike, ko otrok premaguje gredi, z njih skače, jih prestopi ali preskoči. Če gredi obrnemo, pa se spodaj skrivajo gravirani obrazi čustev, na katere otrok razporedi čustvenčke. To je lahko le zabavna aktivnost ali pa dobro izhodišče za pogovor o čustvih.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji.

Gredi: 40 € + DARILO 6 čustvenčkov za razvrščanje

  

GREDI so pripomoček za podporo kar 2 velikih in pomembnih razvojnih področij:

  1. PRIPOMOČEK ZA GIBALNI RAZVOJ (gredi postavimo na nedrsečo blazino): razvoj grobe motorike in ravnotežja, spoznavanje s konceptom vzrok-posledica, natančnost gibov, koordinacija celega telesa.
  2. PRIPOMOČEK ZA RAZVOJ ČUSTVENE INTELIGENCE: spodnja stran gredi ima vgravirane čustvene obraze, ki jih lahko kombiniramo z lesenimi obrazi. Otrok jih razvršča na pravilno mesto (18m+) in s tem uri pozornost, vidno razločevanje ter koordinacijo oko-roka. Vgravirani obrazi so lahko iztočnica za pogovor o različnih čustvih.

Gredi so del paketa ODKRIVAMO ČUSTVA, ki je primeren za malčke od 12. meseca dalje. Poleg gredi vključuje še leseno figuro človeka s 6 magnetnimi obrazi in interaktivne karte Odkrivamo čustva. V paketu najdete tudi dragocene informacije o otrokovem razvoju, konkretne ideje za spodbujanje samostojnosti ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO ČUSTVA za 12+ mesecev!

Šifra: KO_12-36_Č_03 Kategorija:
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.