Interaktivne karte: ODKRIVAMO ČUSTVA

14.00 vključen 22 % DDV

V prodaji izven paketa samo v mesecu decembru!

Bi si želeli svojega otroka resnično dobro podpreti, da bo znal delati s svojimi čustvi? Komplet vsebuje 6 velikih kart s čustvi, ki se v razvoju čustvovanja pojavijo najprej. Otrok ob poslušanju pesmi na igriv način spoznava čustva, starši pa preko vsebine na drugi strani izvemo, kdaj se sproža določeno čustvo, kako se kaže v telesu ter kako reagirati podporno za razvoj zdravega čustvovanja.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Interaktivne karte Odkrivamo čustva: 14 €

  

Interaktivne karte: ODKRIVAMO ČUSTVA

Ob skupnem in samostojnem pregledovanju kart bomo otroku pomagali pri razvoju pozornosti, koncentracije, bogatenju besedišča in razumevanju navodil. Vsebina je bogata tako za starše kot za otroke. Komplet vsebuje 6 velikih kart (A6) s čustvi, ki se pojavijo najprej v razvoju čustvovanja (strah, jeza, veselje, žalost, sram, presenečenje). Na njih starši izvemo, kdaj se sproža določeno čustvo, kako se kaže v telesu ter kako reagirati za otrokovo optimalno podporo razvoja samovrednotenja čustev in občutkov ter opazovanje počutja.

Interaktivne karte Odkrivamo čustva so del paketa ODKRIVAMO ČUSTVA, ki je primeren za malčke od 12. meseca dalje. Poleg kart vključuje še dve gredi, leseno figuro človeka in 6 magnetnih obrazov. V paketu najdete tudi dragocene informacije o otrokovem razvoju, konkretne ideje za spodbujanje samostojnosti ter namige za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO ČUSTVA za 12+ mesecev!

Šifra: KO_12-36_Č_02 Kategorije: , ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.