Moj prvi družinski album

18.40 vključen 22 % DDV

 

PRVI DRUŽINSKI ALBUM: JAZ IN MOJA DRUŽINA je čudovit spomin, ki bo otroka spremljal, ko bo zapustil domače gnezdo. Z različnimi komponentami (fotka, opisi, risba) bo povezal različna obdobja otrokovega življenja!

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

PRVI DRUŽINSKI ALBUM: JAZ IN MOJA DRUŽINA: 18,40 €

  

MOJ PRVI DRUŽINSKI ALBUM: JAZ IN MOJA DRUŽINA  je neprecenljiv in unikaten spomin, v katerega vstavljate fotografije najbližjih družinskih članov in ostalih otroku pomembnih oseb v tem obdobju. Okrog 6. meseca se začne pri dojenčkih boj ali manj izrazito pojavljati strah pred tujci, kar lahko postane tudi kdo od bližnjih, ki ga otrok dlje časa ne vidi. S skupnim opazovanjem fotografij in klepetu ob njih pa bo podoba ostala znana!

Album bo tudi lepa popotnica, ko bo zapustil domače gnezdo. Na prvi notranji strani je posvetilo, ki ga bo vedno spominjalo na to, da ima doma podporo in varno zavetje. Na vsaki levi strani je prostor za fotografijo osebe, zapis imena (To je moj/a …), kako to osebo otrok kliče (Kličem ga/jo …) ter kaj otrok z njo najraje počne (Skupaj najraje …). Na desni strani pa je prostor, kamor otrok osebo nariše, ko je že starejši. Zato je album odličen za uporabo na dolgi rok in lepo poveže različna obdobja otrokovega življenja!

Lahko dopišemo ime s kaligrafsko pisavo (primer med fotografijami) – v opombe naročila napišite, če bi to želeli, in ime otroka.

Album ni igrača.

Album je tudi del paketa LAHKO SE PREMIKAM, ki je primeren za malčke od 5-6 mesecev starosti dalje. Poleg albuma vključuje še senzorno žogo, kotaleči valj in kotaleča diska. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket LAHKO SE PREMIKAM: 5-6 mesecev!

Šifra: KO_5-6_02-1 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.