Paket OPAZUJEM: 0–2 meseca

70.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket OPAZUJEM je namenjen staršem in dojenčku od rojstva naprej. Dojenčkovi čuti se v prvih mesecih intenzivno razvijajo. S kar dvema različnima obešankama, prijetno pomirjujočo zvočno izkušnjo šumenja in črno-belimi posebej oblikovanimi vzorčki v paketu Opazujem lahko ta razvoj podpremo igrivo in povezovalno. Starševski triki pa še dodatno opolnomočijo starša za mnoge izzive v prvih mesecih.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina na 1. sklop: samo 70 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 78 €

Počisti
  

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka od rojstva do konca 2. meseca, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (gostujoča strokovnjakinja: Urška Repnik, ustanoviteljica spletne šole za starše veva.si)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: črno-bele kapljice, gobbi mobile, 2 držali z vrvico za mobile, šumečo palico, črno-bela knjižica
 • pismo od mami za mami in od očka za očka

ČRNO-BELE KAPLJICE

Najprej obešanka za opazovanje, pozneje pa jih odrežemo z vrvic in zaradi različnih tekstur blaga z okoljskim certifikatom OEKO-TEX 100 in postanejo senzorna igrača. Privežete jih lahko v poljubnem vrstnem redu.

GOBBI MOBILE

Obešanka za nadaljevalno obdobje in otrokov vid spodbuja k vidnemu ostrenju različnih odtenkov barv.

ČRNO-BELA KNJIŽICA

Je samostoječa in zato olajša marsikatero situacijo, ko za dragoceno minuto ali dve skočimo na stranišče, narežemo korenček za kosilo ali pa samo sedimo in opazujemo svojega dojenčka pri njegovem opazovanju. Krepi koncentracijo, podpira ostrenje vida.

ŠUMEČA PALICA

Z naravnim zvokom oponašanja šumenja v maternici, hoje po listju ali šumenja morja pomirja živčni sistem tako dojenčka kot odraslega. Je eden od tistih elementov Kookidi paketa, ki so iz popolnoma nelakiranega, naravno obdelanega slovenskega lesa in jih lahko dojenček brez skrbi raziskuje tudi s svojimi rokami in usti.

Varnostna opozorila.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.