Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

Paket OPAZUJEM: 0-2 meseca

55.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket OPAZUJEM je namenjen staršem in dojenčku od rojstva do 2. meseca starosti (in še mnogo dlje). V njem so informacije o dojenčkovem razvoju s poudarkom na otrokovi igri, samostojnosti in zdravem razvoju, kako ga podpreti, SOS triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka. V njem so informacije o dojenčkovem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka.

Naročnina – manj kot 1 kava na dan za celostno podporo otrokovemu razvoju: 55 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa za samo 65 €!

Počisti

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka od rojstva do konca 2. meseca, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (gostujoča strokovnjakinja: Urška Repnik, ustanoviteljica spletne šole za starše veva.si)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: črno-bele kapljice, gobbi mobile, držalo za mobile z vrvico, šumečo palico, črno-bela knjižica
 • pismo od mami za mami in od očka za očka

ČRNO-BELE KAPLJICE so najprej obešanka za opazovanje, pozneje pa jih odrežemo z vrvic in zaradi različnih tekstur blaga z okoljskim certifikatom OEKO-TEX 100 in postanejo senzorna igrača.

GOBBI MOBILE je obešanka za nadaljevalno obdobje in otrokov vid spodbuja k vidnemu ostrenju različnih odtenkov barv. 

ČRNO-BELA KNJIŽICA je samostoječa in zato olajša marsikatero situacijo, ko za dragoceno minuto ali dve skočimo na stranišče, narežemo korenček za kosilo ali pa samo sedimo in opazujemo svojega dojenčka pri njegovem opazovanju. Krepi koncentracijo, podpira ostrenje vida.

ŠUMEČA PALICA z naravnim zvokom oponašanja šumenja v maternici, hoje po listju ali šumenja morja pomirja živčni sistem tako dojenčka kot odraslega. Je eden od tistih elementov Kookidi paketa, ki so iz popolnoma nelakiranega, naravno obdelanega slovenskega lesa in jih lahko dojenček brez skrbi raziskuje tudi s svojimi rokami in usti.

Izkoristite nižjo ceno paketov!

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka in izberite NAROČNINA*, zaključite naročilo in plačilo.
 2. Vsaka 2 meseca na e-pošto avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 3. Podpora in znanje v novem paketu sta že na poti do vaših domačih vrat.
 4. Zabava in povezovanje se lahko prične! 🙂

*Velja v primeru namena naročila vsaj 3 zaporednih paketov. V kolikor naročnik prekine naročnino pred plačilom 3 paketov, je dolžan poravnati razliko do trenutno aktualne polne cene že prejetih paketov.

 

 

Updating…
 • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.