Košarica

14.90

Zlaganje, prelaganje, stresanje iz KOŠARICE je za dojenčka zelo privlačna in pomembna razvojna aktivnost, pri kateri krepi koordinacijo, preciznost, mišice trupa, ramenskega obroča in rok ter razvija zmožnost reševanja problemov, logično sklepanje in razumevanje vzroka in posledice. Košarica je izdelana iz okolju prijaznega recikliranega filca.

KOŠARICA: 14.90 €

  

Zlaganje, prelaganje, stresanje iz KOŠARICE je za dojenčka zelo privlačna in pomembna razvojna aktivnost, pri kateri krepi koordinacijo, preciznost, mišice trupa, ramenskega obroča in rok ter razvija zmožnost reševanja problemov, logično sklepanje in razumevanje vzroka in posledice.

Košarica je del paketa VSE SPRETNEJŠI SEM. Paket je namenjen staršem in dojenčku od začetka 9. do konca 10. meseca starosti (in še mnogo dlje). V njem so informacije o dojenčkovem razvoju s poudarkom na otrokovi igri, samostojnosti in zdravem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka. Poleg košarice je v paketu še razvojna karta za zanimivo in lažje sledenje otrokovemu razvoju, oblike iz blaga, skrito ogledalo ter še nekaj presenečenj!

Oglejte si celotni paket VSE SPRETNEJŠI SEM za 9-10 mesecev za samo 55 €!

Šifra: KO_9-10_02 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.