Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

Kotaleči valj

24.20

KOTALEČI VALJ je še en pripomoček, ki bo pritegnil in ohranjal pozornost vašega dojenčka med raziskovanjem. Zelo priljubljen element med dojenčki se zelo spretno odkotali stran in dojenčka s prijaznim, lesenim odmevom spodbudi k temu, da se mu poskusi ponovno približati in na ta način spodbudi njegov trud v gibanju.

KOTALEČI VALJ: 24.20 €

Izdelek bo zaradi velikega povpraševanja dostavljen po 20. 3. 2023. Hvala za razumevanje!

  

KOTALEČI VALJ je še en pripomoček, ki bo pritegnil in ohranjal pozornost vašega dojenčka med raziskovanjem. Zelo priljubljen element se zelo spretno odkotali stran in dojenčka spodbudi k temu, da se mu poskusi ponovno približati in na ta način spodbudi njegov trud v gibanju.

 

Kotaleči valj je del paketa LAHKO SE PREMIKAM: 5-6 mesecev. Paket je namenjen staršem in dojenčku od začetka 5. do konca 6. meseca starosti (in še mnogo dlje). V njem so informacije o dojenčkovem razvoju s poudarkom na otrokovi igri, samostojnosti in zdravem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka. Poleg kotalečega valja je v paketu še razvojna karta za zanimivo in lažje sledenje otrokovemu razvoju, družinski album, senzorna žoga, kotaleča diska ter še nekaj presenečenj!

Oglejte si celotni paket LAHKO SE PREMIKAM: 5-6 mesecev za samo 55 €!

Šifra: KO_5-6_03 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.