Kotaleči valj

14.80 vključen 22 % DDV

 

KOTALEČI VALJ je pripomoček, ki bo pritegnil in ohranjal pozornost vašega dojenčka med raziskovanjem. Zelo priljubljen element med dojenčki se spretno odkotali stran in dojenčka s prijaznim, lesenim odmevom spodbudi k temu, da se mu poskusi ponovno približati in na ta način spodbudi njegov trud v gibanju.

KOTALEČI VALJ: 14,80 €

  

KOTALEČI VALJ je pripomoček, ki bo pritegnil in ohranjal pozornost vašega dojenčka med raziskovanjem. Zelo priljubljen element se spretno odkotali stran in dojenčka spodbudi k temu, da se mu poskusi ponovno približati in na ta način spodbudi njegov trud v gibanju.

Kotaleči valj je del paketa LAHKO SE PREMIKAM, ki je primeren za dojenčke od 5-6 mesecev starosti dalje. Poleg kotalečega valja vključuje še družinski album, senzorno žogo in kotaleča diska. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket LAHKO SE PREMIKAM: 5-6 mesecev!

Šifra: KO_5-6_03 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.