Leseni ježek Kodi

13.80 vključen 22 % DDV

 

LESENI JEŽEK KODI je lahko enostavno naravno grizalo, lahko pa služi kot senzorni element za tip. Uporabimo ga kot nežno masažo za male in velike. Z zaobljenim delom nežno zibamo po različnih delih telesa, kar spodbudi cirkulacijo in daje prijeten občutek, enako pa lahko naredimo tudi z bodičastim delom ježka. Z nežno masažo pomagamo dojenčku ozaveščati njegovo celo telo.

LESENI JEŽEK KODI: 13,80 €

  

LESENI JEŽEK KODI

Lahko je enostavno grizalo iz naravnega slovenskega lesa, lahko pa služi kot senzorni element za tip. Uporabimo ga kot nežno masažo za male in velike. Z zaobljenim delom nežno zibamo po različnih delih telesa, kar spodbudi cirkulacijo in daje prijeten občutek. Enako lahko naredimo tudi z bodičastim delom ježka, ki ga nežno zibamo po telesu. Z nežno masažo pomagamo dojenčku ozaveščati njegovo celo telo.

Leseni ježek Kodi je del paketa ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE, ki je namenjen staršem in dojenčku od 3. meseca starosti naprej. Poleg ježka Kodija vključuje še ogledalo, obroč z elastiko in dve priponki. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE: 3-4 mesece!

Šifra: KO_3-4_01 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.