Natikanka

25.30 vključen 22 % DDV

 

Kookidi NATIKANKA je posebna v svoji enostavnosti, a hkrati otroku nudi ravno pravšnji izziv. Ker je njen vrh raven, otrok spontano dobi sporočilo, da je končal in tako občuti zadovoljstvo ob uspehu. 

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

NATIKANKA: 25,30 €

  

NATIKANKA je igrača, ki v različnih obdobjih zanima vsakega dojenčka ali malčka. Kookidi natikanka je posebna v svoji enostavnosti, a hkrati otroku nudi ravno pravšnji izziv. Ker je njen vrh raven, otrok spontano dobi sporočilo, da je končal in tako občuti zadovoljstvo ob uspehu. 

Natikanka je del paketa MOJSTER ZA (SKORAJ) VSE, ki je namenjen staršem in dojenčku od 11-12 mesecev starosti naprej. Poleg natikanke vključuje še vsestransko blazino z jabolkom, kartonko Dogodivščinam naproti, foto kartonček ob 1 letu ter predavanje za starše o uvajanju v vrtec. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket MOJSTER ZA (SKORAJ) VSE!

Šifra: KO_11-12_01 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.