Senzorne blazinice

24.40 vključen 22 % DDV

 

SENZORNE BLAZINICE so kot nalašč za metanje, polnjenje in praznjenje košarice. Z različnimi polnili (ajdove luščine, češnjeve koščice, koščki blaga, puhek, šumečka), ki so varno zašita v enojno ali dvojno plast blaga, dojenček dobiva nove senzorne izkušnje. Z večjimi otroki lahko igramo slušni ali tipni spomin.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

5 senzornih blazinic: 24,40 €

  

SENZORNE BLAZINICE so kot nalašč za metanje, polnjenje in praznjenje košarice. Zanimive pa so že same po sebi, saj zaradi različnih polnil (češnjeve koščice, koščki blaga, ajdove luščine, šumeče polnilo in puhek) ter različnih materialov blaga otroci dobijo različno zvočno in tipno izkušnjo. Z večjimi otroki lahko igramo tudi slušni ali tipni spomin.

Material: blago z okoljskim certifikatom OEKO-TEX Standard 100 – bombaž, bombažni jersey, bombažni poplin in žamet.
Polnila: krog – ajdove luščine, oval – češnjeve koščice, trikotnik – koščki blaga, kvadrat – šumečka, pravokotnik – puhek.
Vzdrževanje: 
Peremo s podobnimi barvami pri 30 °C na nizkih obratih. Pri blazinicah s češnjevimi koščicami in ajdovimi luščinami peremo samo zunanjo plast, ki je snemljiva. V primeru, da se češnjeve koščice ali ajdove luščine zmočijo, jih je potrebno dobro presušiti.

Senzorne blazinice so del paketa VSE ME ZANIMA. Paket je namenjen staršem in dojenčku od 7-8 mesecev starosti naprej. Poleg oblik iz blaga je v njem še košarica in veliki gibalni penasti valj. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket VSE ME ZANIMA za 7-8 mesecev!

Šifra: KO_9-10_03 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.