Obroč z elastiko

26.00 vključen 22 % DDV

 

OBROČ Z ELASTIKO je eden najprepoznavnejših Kookidi elementov. Pomaga dojenčku pri razvoju koordinacije oči in rok, hkrati pa ga zaradi svojih zanimivih delov spodbuja k poseganju, prijemanju in brcanju. Ker v tem obdobju razvoja še ne spušča predmetov hoteno ali kontrolirano, je obroč pritrjen na elastiko, ki zmanjša možnost dojenčkove frustracije.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Obroč z elastiko: 26 €

  

Obroč z elastiko pomaga dojenčku pri razvoju koordinacije oči in rok, hkrati pa ga zaradi svojih zanimivih elementov spodbuja k poseganju, prijemanju in brcanju. Ker v tem obdobju razvoja še ne spušča predmetov hoteno ali kontrolirano, je obroč pritrjen na elastiko, ki zmanjša možnost dojenčkove frustracije. Pripne se na igralni lok, voziček, lupinico … Zelo zanimiv pa je dojenčku tudi brez elastike.

Material: blago z okoljskim certifikatom OEKO-TEX Standard 100 – bombažni jersey, bombažna prevešanka, bombažni poplin in žamet.
Vzdrževanje: 
Obroč in elastiko pred pranjem ločimo na posamezne dele in zapnemo ježke. Peremo pri 30 °C na nizkih obratih v vrečki za občutljivo perilo.

Obroč z elastiko je del paketa ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE, ki je namenjen staršem in dojenčku od 3-4 mesecev starosti naprej. Poleg obroča vključuje še ogledalo, lesenega ježka Kodija in dve priponki. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE: 3-4 mesece!

Šifra: KO_3-4_02 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.