Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

Obroč z elastiko

26.00

OBROČ Z ELASTIKO je eden najprepoznavnejših Kookidi elementov. Pomaga dojenčku pri razvoju koordinacije oči in rok, hkrati pa ga zaradi svojih zanimivih delov spodbuja k poseganju, prijemanju in brcanju. Ker v tem obdobju razvoja še ne spušča predmetov hoteno ali kontrolirano, je obroč pritrjen na elastiko, ki zmanjša možnost dojenčkove frustracije.

Obroč z elastiko: 26 €

  

Obroč z elastiko pomaga dojenčku pri razvoju koordinacije oči in rok, hkrati pa ga zaradi svojih zanimivih elementov spodbuja k poseganju, prijemanju in brcanju. Ker v tem obdobju razvoja še ne spušča predmetov hoteno ali kontrolirano, je obroč pritrjen na elastiko, ki zmanjša možnost dojenčkove frustracije. Je del Kookidi paketa ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE za starše in dojenčka, starega 3-4 mesece.

Obroč z elastiko je del paketa ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE. Paket je namenjen staršem in dojenčku od začetka 3. do konca 4. meseca starosti (in še mnogo dlje). V njem so informacije o dojenčkovem razvoju s poudarkom na otrokovi igri, samostojnosti in zdravem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka. Poleg ogledala je v paketu še razvojna karta za zanimivo in lažje sledenje otrokovemu razvoju, leseni ježek Kodi, ogledalo, priponke ter še nekaj presenečenj!

Oglejte si celotni paket ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE: 3-4 mesece za samo 55 €!

 

*Opomba: izdelek na fotografiji se lahko nekoliko v dizajnu nekoliko razlikuje od prejetega izdelka.

 

Šifra: KO_3-4_02 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.