(1) Paket ODKRIVAMO GIBANJE: 12-18 mesecev

65.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket ODKRIVAMO GIBANJE je namenjen staršem in otroku med 12. in 18. mesecem starosti (in še mnogo dlje). Je čudovito darilo tudi za otrokov 1. rojstni dan! V njem so informacije o doživljanju gibanja skozi oči malčka, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj malčka.

Naročnina – manj kot 1 kava na dan: 65 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 75 € 

Počisti

Paket vsebuje:

 • razvojno karto o gibanju skozi oči malčka
 • kartico za vsako igračo posebej, na kateri so predlogi za različne načine igranja in kaj vse bo otrok ob tem razvijal
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: avtobus, vrvico, potnike ježka Kodija, sovico Odi in lisičko Kiki, leseno žogo in stezo
 • DARILO: rešitev pogostega problema, ko otrok joče “brez razloga” – da se boste s svojo rekcijo z otrokom povezali in ne oddaljili
 • DARILO: brezplačna poštnina za naročnino do prekinitve in za enkratni nakup!

 

Klikni tu za video, kaj vse lahko malček počne z igračami v paketu Odkrivamo gibanje!

ZAKAJ RAVNO TE IGRAČE IN PRIPOMOČKI V TEM OBDOBJU?

AVTOBUS Z VRVICO ALI BREZ

Namen avtobusa je podpora koordinaciji gibanja, koordinaciji oko-roka, razvoju grobe motorike, ravnotežja in natančnosti. Avtobusu lahko dodamo vrvico in postane igrača, ki jo imajo malčki v tem obdobju nadvse radi in je tudi zelo smiselna za njihov gibalni razvoj. 

 

 

GOZDNI POTNIKI

Potniki ježek Kodi, sovica Odi in lisička Kiki so najprej odlična zabava za vstavljanje, sčasoma pa postanejo pravi prijatelji za odprto igro vlog z neskončno možnostmi. Prav tako so kompatibilni s stezo in so odličen izziv za malčka, ko jih spušča po njej!

 

 

STEZA Z ŽOGO

Namen steze je spodbujanje vizualne sposobnosti (sledenje gibanju z očmi), urjenju koordinacije oko-roka, vpliva na razvoj grobe motorike in ravnotežja, malček pa se ob njej tudi spoznava s fizikalnimi pojmi v praksi – pospešek, hrib, dolina … ter s konceptom vzrok-posledica. S stezo so kompatibili valji in žoga iz paketa 7-8 mesecev, prav tako pa tudi gozdni potniki iz tega paketa.

 

Izkoristite še nižjo ceno paketov!

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka in izberite NAROČNINA*, zaključite naročilo in plačilo.
 2. Vsaka 2 meseca na e-pošto avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 3. Podpora in znanje v novem paketu sta že na poti do vaših domačih vrat.
 4. Zabava in povezovanje se lahko prične! 🙂

*Z izbiro naročnine se stranka zaveže k nakupu vsaj 3 zaporednih paketov, po tem pa jo lahko kadarkoli prekine. V kolikor stranka prekine naročnino pred plačilom 3 paketov, je dolžna poravnati razliko v ceni svoje naročnine in trenutno aktualni polni ceni enkratnega nakupa za vse že prejete pakete. Cena naročnine je vedno enaka ceni ob sklenitvi, ne glede na podražitve ali akcije v prihodnosti (razen pri akcijah za redne naročnike).

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_12-18_G Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.