Ogledalo

25.90 vključen 22 % DDV

 

OGLEDALO je zelo priljubljen pripomoček paketa Zavedam se samega sebe za 3-4 mesece! Služi za opazovanje dojenčkovega odseva, spodbujanje radovednosti in koncentracije, predvsem pa spodbuja ozaveščanje lastnega gibanja in mimike. Kasneje je uporabno praktično povsod – v kotičku za urejanje, v kopalnici itd. Ker je akrilno, se ogledalo ne more razbiti. Pritrjeno je na lesen okvir.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Ogledalo: 25,90 € 

  

Dojenček se ogleduje v ogledalu, kar ga igrivo spodbudi k dvigu glavice v trebušnem položaju. Tako majhen dojenček, pa se že koncentrira? Tako je! Lahko da se bomo čudili osredotočenemu opazovanju njegovih obraznih potez in odseva v ogledalu! Preko tega ozavešča lastno telo, gibanje in mimiko. Ker je ogledalo akrilno in na leseni podlagi, se ne more razbiti. Velikost: 26,5*19,5 cm.

Ogledalo je del paketa ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE, ki je namenjen staršem in dojenčku od 3. meseca starosti naprej. Poleg ogledala vključuje še ježka Kodija, obroč z elastiko in dve priponki. V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE: 3-4 mesece!

Opozorilo! Ogledalo ni igrača. Namestite ga izven dosega otrok.
Opozorilo! Odstranite zaščitno folijo pred uporabo ogledala in jo zavrzite v ustrezen zabojnik.

Šifra: KO_3-4_04 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.