Paket LAHKO SE PREMIKAM: 5–6 mesecev

70.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket LAHKO SE PREMIKAM je namenjen staršem in dojenčku od starosti 5-6 mesecev naprej. V njem so igrive in zanimive informacije o dojenčkovem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina na 1. sklop: samo 70 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 78 €

Počisti
  

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka od začetka 5. do konca 6. meseca, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (sodelujoča strokovnjakinja: Nina Ribič (Babynest), strokovnjakinja za celostni dojenčkov razvoj)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu 
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: kotaleča diska, družinski album, Kookidi senzorno žogo, kotaleči valj

KOTALEČA DISKA

sta na videz zelo preprosta, a nadvse vsestranska igrača. Poleg tega, da jo zaradi njene oblike dojenček zlahka preprijema, kar je eno od zelo razvijajočih področij v tem obdobju, ga z zanimivim kotaljenjem spodbuja tudi h gibanju.

MOJ PRVI DRUŽINSKI ALBUM

Neprecenljiv in unikaten spomin, ki bo vašemu otroku še dolgo lahko služil za stik tudi s tistimi družinskimi člani (in člani razširjene družine prijateljev), s katerimi morda ni zelo pogosto v stiku. Prav v tem obdobju pa ta album lahko odigra ključno vlogo pri utrjevanju navezanosti na bližnje osebe. Album ni igrača.

KOTALEČI VALJ

Še en pripomoček, ki bo pritegnil in ohranjal pozornost vašega dojenčka med raziskovanjem. Zelo priljubljen element tega paketa se zelo spretno odkotali stran in dojenčka spodbudi k temu, da se mu poskusi ponovno približati in na ta način spodbudi njegov trud v gibanju.

KOOKIDI SENZORNA ŽOGA

Zabavna in zasnovana posebej za otroško ročico. Šumeči elementi na delih žoge pritegnejo otrokovo pozornost in ga spodbujajo k raziskovanju šumenja in drugačne izkušnje zaznavanja med prsti. Listke in zanke pa itak obožujejo vsi dojenčki, mar ne? 🙂

Varnostna opozorila.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.