Paket MOJSTER ZA (SKORAJ) VSE: 11–12 mesecev

70.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket MOJSTER ZA (SKORAJ) VSE je namenjen staršem in dojenčku od starosti 11-12 mesecev naprej. V njem so igrive in zanimive informacije o dojenčkovem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina na 1. sklop: samo 70 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 78 €

Počisti
  

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka med 11. in 12. mesecem, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (sodelujoča strokovnjakinja: Pia Fortun, certificirana vaditeljica razvojno-gibalnih uric (Prvi gib) in športna pedagoginja)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • dekorativni kartonček za fotografiranje ob 1 letu s posvetilom
 • DARILO ZA STARŠE: dostop do zapiskov in spletnega predavanja Moj, tvoj, najin svet na temo ločitve otroka in starša ob uvajanju v vrtec ali varstvo
 • igrače in pripomočke: natikanko, vsestransko blazino in jabolko, knjigo: Dogodivščinam naproti

NATIKANKA

Namen natikanke je podpora razvoju koordinacije oko-roka, urjenje fine motorike, vizualno razlikovanje po velikosti (večje manjše) in po višini (nizko, visoko), štetje. Otrok jo lahko uporablja v sedečem položaju ali ko je ob opori ali samostojno stoji in je natikanka na dvignjeni površini (polica, mizica, tabure). Na priloženi kartici je navedenih še veliko načinov uporabe, na katere sploh ne bi pomislili in otroku omogočajo odprto igro.

VSESTRANSKA BLAZINA IN JABOLKO

Otrok s skrivanjem v žepek in pritrditev ter odstranitev jabolka z ježka uri fino in grobo motoriko, utrjuje koncept stalnosti predmeta ter ustvarja nove povezave v možganih na podlagi opazovanja, samostojnega raziskovanja. Gradi tudi na potrpežljivosti, saj je blazina lahko zanj malo večji, a ravno pravšnji izziv!

KNJIGA: DOGODIVŠČINAM NAPROTI

Ta knjiga simbolno prikazuje začetek obdobja, ko otroci začnejo prvič zapuščati naše naročje. Odhajajo v svet dogodivščin z novimi prijatelji in prav tako odhajajo dogodivščinam naproti tudi Kodi, Odi in Kiki. Otrok se lahko z junaki knjige sčasoma poistoveti in je s pomočjo našega pogovora in pozitivnega odnosa v pričakovanju tega novega poglavja otroštva. 

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.