Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

(2) Paket ODKRIVAMO ČUSTVA: 12-36 mesecev

60.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket ODKRIVAMO ČUSTVA je v celoti narejen v Sloveniji in je namenjen staršem in malčku med 12. in 36. mesecem starosti. Je čudovito darilo tudi za otrokov 1. rojstni dan! V njem so informacije o razvoju čustvovanja, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov na tem področju ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj malčka.

Naročnina – manj kot 1 kava na dan: 60 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 70 € 

Počisti

Paket vsebuje: 

 • razvojno karto o razvoju čustvovanja (sodelujoča strokovnjakinja: Barbi Završnik iz Pikarije.si)
 • kartico za vsako igračo&pripomoček posebej, na kateri so predlogi za različne načine igranja in kaj vse bo otrok ob tem razvijal
 • kartica za na vidno mesto: 5 SOS korakov do povezanosti 
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: lesena figura človeka, 6 magnetnih obrazov, interaktivne kartice Odkrivamo čustva, 2 gredi za podporo razvoja grobe motorike & gravuro obrazov za razvrščanje
 • DARILO: PDF-dokument z jakostno lestvico in karticami dodatnih čustev, ki si jih lahko natisnete za različne igre (spomin, 3 v vrsto, opazovanje obrazov, plakat o čustvovanju …)

 

ZAKAJ RAVNO TE IGRAČE IN PRIPOMOČKI?

LESENA FIGURA ČLOVEKA IN 6 MAGNETNIH OBRAZOV

Namen tega pripomočka je podpora razvoju koordinacije oko-roka, fine motorike in natančnosti. Je odličen pripomoček za razvoj čustvene inteligence (vse ideje in priporočila so zapisana na priloženi kartici). Obrazi so magnetni in se primejo na figuro, kar omogoča neskončno možnosti igre vlog in simbolne igre, ki sta nepogrešljivi za učenje reagiranja v novih situacijah, predelovanje neizraženih čustev in razvoj samostojnosti. Figura človeka meri 15 cm v višino in je stabilna.

 

INTERAKTIVNE KARTICE ODKRIVAMO ČUSTVA

Ob skupnem in samostojnem pregledovanju kartic bomo otroku pomagali pri razvoju pozornosti, koncentracije, bogatenja besedišča, razumevanju navodil. Vsebina je bogata tako za starše kot za otroke. Komplet vsebuje 6 velikih kart s čustvi, ki se pojavijo najprej v razvoju čustvovanja (strah, jeza, veselje, žalost, sram, presenečenje). Na njih starši izvemo, kdaj se sproža določeno čustvo, kako se kaže v telesu ter kako reagirati za otrokovo optimalno podporo razvoja samovrednotenja čustev in občutkov ter opazovanje počutja.

 

GREDI so pripomoček za kar 2 veliki pomembni razvojni področji.

PRIPOMOČEK ZA GIBALNI RAZVOJ (gredi postavimo na preprogo ali nedrsečo blazino): razvoj grobe motorike in ravnotežja, spoznavanje s konceptom vzrok-posledica, natančnost gibov, koordinacija celega telesa

PRIPOMOČEK ZA RAZVOJ ČUSTVENE INTELIGENCE – spodnja stran gredi ima vgravirane enake obraze kot so magnetni pri leseni figuri. Otrok jih razvršča na pravilno mesto (18m+) in s tem uri pozornost, vidno razločevanje ter koordinacijo oko-roka

Izkoristite še nižjo ceno paketov!

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka in izberite NAROČNINA*, zaključite naročilo in plačilo.
 2. Vsaka 2 meseca na e-pošto avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 3. Podpora in znanje v novem paketu sta že na poti do vaših domačih vrat.
 4. Zabava in povezovanje se lahko prične! 🙂

*Z izbiro naročnine se stranka zaveže k nakupu vsaj 3 zaporednih paketov, po tem pa jo lahko kadarkoli prekine. V kolikor stranka prekine naročnino pred plačilom 3 paketov, je dolžna poravnati razliko v ceni svoje naročnine in trenutno aktualni polni ceni enkratnega nakupa za vse že prejete pakete. Cena naročnine je vedno enaka ceni ob sklenitvi, ne glede na podražitve ali akcije v prihodnosti (razen pri akcijah za redne naročnike).

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_12-36-Č Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.