(2) Paket ODKRIVAMO ČUSTVA: 12+ mesecev

80.00/paket vsaka 2 meseca

 

Izzivi z burnim čustvovanjem malčka? Ni samo pri vas tako!

Kookidi paket ODKRIVAMO ČUSTVA je v celoti narejen v Sloveniji in je namenjen staršem in malčku po 12. mesecu. Lesen človeček, magnetni obrazi čustev, gredi z razporejanjem čustvenčkov ter interaktivne karte s pesmicami so čudovita podpora pri vsakdanjih (in manj vsakdanjih) izzivih ob burnem in bogatem razvoju čustev malčka, na povezovalen in igriv način.

Je tudi čudovito darilo za otrokov 1. rojstni dan!

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina na 2. sklop: samo 80 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 89 €

Počisti
  

Paket vsebuje: 

 • razvojno karto o razvoju čustvovanja (sodelujoča strokovnjakinja: Barbi Završnik iz Pikarije.si)
 • kartico za vsako igračo&pripomoček posebej, na kateri so predlogi za različne načine igranja in kaj vse bo otrok ob tem razvijal
 • kartica za na vidno mesto: 5 SOS korakov do povezanosti 
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: lesena figura človeka, 6 magnetnih obrazov, interaktivne karte Odkrivamo čustva, 2 gredi za podporo razvoja grobe motorike & gravuro obrazov za razvrščanje
 • DARILO: PDF-dokument z jakostno lestvico in karticami dodatnih čustev, ki si jih lahko natisnete za različne igre (spomin, 3 v vrsto, opazovanje obrazov, plakat o čustvovanju …)

LESENA FIGURA ČLOVEKA IN 6 MAGNETNIH OBRAZOV

Namen tega pripomočka je podpora razvoju koordinacije oko-roka, fine motorike in natančnosti. Je odličen pripomoček za razvoj čustvene inteligence (vse ideje in priporočila so zapisana na priloženi kartici). Obrazi so magnetni in se primejo na figuro, kar omogoča neskončno možnosti igre vlog in simbolne igre, ki sta nepogrešljivi za učenje reagiranja v novih situacijah, predelovanje neizraženih čustev in razvoj samostojnosti. Figura človeka meri 15 cm v višino in je stabilna.

INTERAKTIVNE KARTE: ODKRIVAMO ČUSTVA


Ob skupnem in samostojnem pregledovanju kartic bomo otroku pomagali pri razvoju pozornosti, koncentracije, bogatenja besedišča, razumevanju navodil. Vsebina je bogata tako za starše kot za otroke. Komplet vsebuje 6 velikih kart s čustvi, ki se pojavijo najprej v razvoju čustvovanja (strah, jeza, veselje, žalost, sram, presenečenje). Na njih starši izvemo, kdaj se sproža določeno čustvo, kako se kaže v telesu ter kako reagirati za otrokovo optimalno podporo razvoja samovrednotenja čustev in občutkov ter opazovanje počutja.

GREDI so pripomoček za kar 2 veliki pomembni razvojni področji.

    

PRIPOMOČEK ZA GIBALNI RAZVOJ (gredi postavimo na nedrsečo podlago): razvoj grobe motorike in ravnotežja, spoznavanje s konceptom vzrok-posledica, natančnost gibov, koordinacija celega telesa

PRIPOMOČEK ZA RAZVOJ ČUSTVENE INTELIGENCE: spodnja stran gredi ima vgravirane enake obraze kot so magnetni pri leseni figuri. Otrok jih razvršča na pravilno mesto (18m+) in s tem uri pozornost, vidno razločevanje ter koordinacijo oko-roka

Varnostna opozorila.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.