Paket VSE ME ZANIMA: 7-8 mesecev

70.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket VSE ME ZANIMA je namenjen staršem in dojenčku od starosti 7– 8 mesecev naprej. V njem so igrive in zanimive informacije o dojenčkovem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina na 1. sklop: samo 70 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 78 €

Počisti
  

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka od začetka 7. do konca 8. meseca, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (sodelujoča strokovnjakinja: Tita Tušar, univ. dipl. pedagoginja, dula, izvajalka KST in MNRI terapije)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu 
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: košarico, senzorne blazinice, veliki penasti gibalni valj

SENZORNE BLAZINICE

 

So kot nalašč za metanje, polnjenje in praznjenje košarice. Zanimive pa so že same po sebi, ker imajo zaradi različnih polnil (češnjeve koščice, koščki blaga, ajdove luščine, šumeče polnilo in puhek), različno zvočno in tipno izkušnjo!

KOŠARICA

Zlaganje, prelaganje, stresanje iz košarice je za dojenčka zelo privlačna in pomembna razvojna aktivnost, pri kateri krepi koordinacijo, preciznost, mišice trupa, ramenskega obroča in rok ter razvija zmožnost reševanja problemov, logično sklepanje in razumevanje vzroka in posledice. Še posebej zanimiva postane, ko dojenček že sedi in je aktualna vrsto let tudi za simbolno igro in igro vlog ali kot prva košarica za nakupovanje.

PENASTI GIBALNI VALJ

Gibanje, gibanje, gibanje! Poleg crkljanja je to skupni imenovalec prav vsem dojenčkom v tem obdobju. Valj služi kot gibalni pripomoček za spodbujanje kobacanja, potiskanja, vlečenja, lovljenja ravnotežja, postavljanja, koordinacije, vztrajnosti, dvigovanja … Meri 40 cm v dolžino, njegov premer pa je kar 20 cm, kar omogoča različne gibalne izzive za otroke vseh starosti! Otroka nikoli ne polagamo v položaje, ki jih sam še ne zmore.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

  1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
  2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
  3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
  4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.