Paket VSE SPRETNEJŠI SEM: 9–10 mesecev

70.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket VSE SPRETNEJŠI SEM je namenjen staršem in dojenčku od starosti 9–10 mesecev naprej. V njem so igrive in zanimive informacije o dojenčkovem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina na 1. sklop: samo 70 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 78 €

Počisti
  

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka od začetka 9. do konca 10. meseca, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (sodelujoča strokovnjakinja: Urška Šavli, dr. dent. med., Sočutno zobozdravstvo)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: skrito ogledalo, knjigo En, dva, tri, poskusi še ti!, škatlo s pokrovi, žogo in valjem z luknjo

SKRITO OGLEDALO

Okrog 8. meseca se začne razvijati dojemanje, da predmet, ko ga skriješ, ne izgine za vedno, ampak le začasno. Ko podoba v ogledalu izgine, ko ga pokrijemo s pokrovčkom, in se znova pojavi, ko ga dvignemo, dojenček s tem utrjuje to dojemanje.

ŠKATLA S POKROVOMA, ŽOGO IN VALJEM Z LUKNJO

Škatla ima najmanj 4 načine, kako jo ponuditi otroku, otrok pa bo dodal še svoje! Služi kot igrača za spoznavanje koncepta stalnosti predmeta (da nekaj ne izgine za vedno, ampak se samo skrije in lahko najdemo), za koordinacijo oko-roka, hoteno spuščanje, priložnost za uporabo obeh rok hkrati, vtikanje ožjega predmeta v manjšo luknjo, fina motorika, pincetni prijem, pa tudi za bogatenje jezika, ko se igramo skupaj z njim.

KNJIGA: EN, DVA, TRI, POSKUSI ŠE TI!

Dojenček začne v tem obdobju razumeti vse več naših besed, na katere se tudi odziva. Knjiga spodbuja komunikacijo med dojenčkom in odraslim in ju čudovito poveže! Ob prebiranju knjige imamo lahko ob sebi tudi skrito ogledalo, da se dojenček lahko vanj pogleda in vidi svoje gibe.

Varnostna opozorila.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.