Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

Paket VSE SPRETNEJŠI SEM: 9-10 mesecev

55.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket VSE SPRETNEJŠI SEM je namenjen staršem in dojenčku med 9. in 10. mesecem starosti (in še mnogo dlje). V njem so informacije o dojenčkovem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka.

Naročnina – manj kot 1 € na dan za celostno podporo otrokovemu razvoju: 55 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 65 €

Obnovitev zaloge: po 20. 3. 2023

Počisti

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka od začetka 9. do konca 10. meseca, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (sodelujoča strokovnjakinja: Urška Šavli, dr. dent. med., Sočutno zobozdravstvo)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: skrito ogledalo, košarica, oblike iz blaga

 

 

 

SKRITO OGLEDALO

Okrog 8. meseca se začne razvijati dojemanje, da predmet, ko ga skriješ, ne izgine za vedno, ampak le začasno. Ko podoba v ogledalu izgine, ko ga pokrijemo s pokrovčkom, in se znova pojavi, ko ga dvignemo, dojenček s tem utrjuje to dojemanje.

 

KOŠARICA

Zlaganje, prelaganje, stresanje iz košarice je za dojenčka zelo privlačna in pomembna razvojna aktivnost, pri kateri krepi koordinacijo, preciznost, mišice trupa, ramenskega obroča in rok ter razvija zmožnost reševanja problemov, logično sklepanje in razumevanje vzroka in posledice.

 

 

OBLIKE IZ BLAGA

Oblike iz blaga so kot nalašč za metanje, ker so mehke in zato nenevarne. Z njimi dojenček polni in prazni košarico, ob tem pa dobiva nove senzorne izkušnje, ker so oblike iz različnih vrst blaga, a vse z oekotex certifikatom in so zato povsem varne tudi za raziskovanje z usti.

 

Izkoristite nižjo ceno paketov!

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka in izberite NAROČNINA*, zaključite naročilo in plačilo.
 2. Vsaka 2 meseca na e-pošto avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 3. Podpora in znanje v novem paketu sta že na poti do vaših domačih vrat.
 4. Zabava in povezovanje se lahko prične! 🙂

*Velja v primeru namena naročila vsaj 3 zaporednih paketov. V kolikor prekinete naročnino pred plačilom 3 paketov, ste dolžni poravnati razliko do trenutno aktualne polne cene že prejetih paketov.

Varnostna opozorila.

Updating…
 • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.