Paket ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE: 3–4 mesece

70.00/paket vsaka 2 meseca

Kookidi paket ZAVEDAM SE SAMEGA SEBE je namenjen staršem in dojenčku od starosti 3-4 mesece naprej. V njem so igrive in zanimive informacije o dojenčkovem razvoju, kako ga podpreti, triki za lajšanje starševskih izzivov ter igrače in pripomočki, ki podpirajo razvoj dojenčka.

Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

Naročnina na 1. sklop: samo 70 €/paket vsak 2. mesec

Enkratni nakup paketa: 78 €

Počisti
  

Paket vsebuje:

 • razvojno karto z informacijami o razvoju dojenčka od začetka 3. do konca 4. meseca, s starševskimi triki in odgovorom
  strokovnjaka s področja razvoja dojenčka (sodelujoča strokovnjakinja: Ina Io, ustanoviteljica Inštituta za spanje otrok Ljubljana)
 • kuverto s karticami, na katerih so predlogi za različne načine igranja, kaj vse bo otrok ob tem razvijal in kako uporabiti vsak element na veliko različnih načinov, da ne postane samo še ena šara v domu 
 • ideje za povezovanje in igro cele družine
 • igrače in pripomočke: obroč, elastika, priponke, ogledalo, Kodi – leseni ježek

OBROČ Z ELASTIKO

Kako čistimo igrače Kookidi?

Pomaga dojenčku pri razvoju koordinacije oči in rok, hkrati pa ga zaradi svojih zanimivih elementov spodbuja k poseganju, prijemanju in brcanju. Ker v tem obdobju razvoja še ne spušča predmetov hoteno ali kontrolirano, je obroč pritrjen na elastiko, ki zmanjša možnost dojenčkove frustracije.

PRIPONKI

Čudovito in prikupno posnemata elemente, ki jih sicer najdemo v naravi. Vključili smo tudi elemente za slušno zaznavanje. Ko eno po eno pripnemo na obroč ali pa ju dojenčku zapnemo okrog nog ali rok, sta lahko dolgotrajna zabava za raziskovanje!

KODI – LESENI JEŽEK 

Je lahko enostavno naravno grizalo, lahko pa služi kot senzorni element za tip. Uporabimo ga kot nežno masažo za male in velike. Z zaobljenim delom nežno zibamo po različnih delih telesa, kar spodbudi cirkulacijo in daje prijeten občutek. enako pa naredimo, da primemo ježka za zaobljeni del in po telesu nežno zibamo bodičasti del ježka. Z nežno masažo pomagamo dojenčku ozaveščati njegovo celo telo. 

OGLEDALO

Zelo priljubljen pripomoček tega paketa! Služi za opazovanje dojenčkovega odseva, spodbujanje radovednosti in koncentracije, predvsem pa spodbuda ozaveščanja lastnega gibanja in mimike. Je akrilno na leseni podlagi, zato se ne razbije. Ogledalo ni igrača.

Varnostna opozorila.

Kako sklenete naročnino in prihranite z vsakim paketom?

 1. Izberite paket, ki ustreza starosti otroka, kliknite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM.
 2. Zaključite naročilo in izberite način plačila, ki bo enak do konca naročnine (Kako spremeniti način plačila preberite tukaj).
 3. Vsaka 2 meseca avtomatično dobite obvestilo o plačilu naslednjega paketa, brez dodatnega klikanja na spletni strani.
 4. V svoj dom boste sprejeli toplino lesa in drugih naravnih materialov, povezanost med družinskimi člani in veliiiko zabave!
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.