Pretikanka

26.30 vključen 22 % DDV

 

Pretikanka daje malčku priložnost, da utrjuje svojo fino motoriko, natančno opazovanje, koordinacijo oko-roka. V igri skupaj z odraslo osebo bo po predlogih s priložene kartice spoznaval in širil svoj besedni zaklad in razumevanje pojmov.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Pretikanka: 26,30 € 

  

Pretikanka daje malčku priložnost, da utrjuje svojo fino motoriko, natančno opazovanje, koordinacijo oko-roka. V igri skupaj z odraslo osebo bo po predlogih s priložene kartice spoznaval in širil svoj besedni zaklad in razumevanje pojmov. Poleg tega pa je igra s pretikanko zares dobra priložnost za umiritev, saj smo jo zasnovali tako, da se kocke (in celo nekateri elementi predhodnih paketov) natikajo na “šivanko”, kar zahteva nekaj umiritve in osredotočenosti.

Pretikanka je del paketa ODKRIVAMO JEZIK, ki je primeren za malčke od 12. meseca dalje. Poleg pretikanke paket vključuje še Razstavljivo knjigo rutine: Moja dan ter set 3 barvnih posod. V paketu najdete tudi dragocene informacije o otrokovem razvoju, konkretne ideje za spodbujanje samostojnosti ter namige za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO JEZIK za 12+ mesecev!

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_12-36_J_03 Kategorije: , ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.