Razstavljiva knjiga rutine: MOJ DAN

16.00 vključen 22 % DDV

 

Razstavljiva knjiga rutine: MOJ DAN ima zbrane vse dnevne dejavnosti, ki jih malčki bolj ali manj radi opravljajo(vstajanje, oblačenje, odprava na stranišče ali kahlico, hranjenje, pitje, odhod v kopalnico in posteljo …). Včasih je preskok z ene dejavnosti na drugo težek, a lažji s pesmico in dodanimi aktivnostmi, ki spodbujajo razvoj jezika. V knjigi so te aktivnosti zapisane v obliki razdelkov Poslušaj, Pokaži, Povej in nas lahko z malčkom tudi lepo povežejo, da je prehod med deli dneva lažji.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Razstavljiva knjiga rutine: MOJ DAN: 16 € 

DARILO: PDF – dodatne kartice za vzpostavljanje rutine po meri vaše družine

  

V RAZSTAVLJIVI KNJIGI RUTINE: MOJ DAN so zbrane vse dnevne dejavnosti, ki jih malčki bolj ali manj radi opravljajo (vstajanje, oblačenje, odprava na stranišče ali kahlico, hranjenje, pitje, odhod v kopalnico …). Včasih je preskok z ene dejavnosti na drugo težek, a lažji s pesmico in dodanimi aktivnostmi, ki spodbujajo razvoj jezika – tako samostalnikov kot glagolov preko enostavnih povedi. V knjigi so zapisane v obliki razdelkov Poslušaj, Pokaži, Povej in nas lahko z malčkom tudi lepo povežejo, da je prehod med deli dneva lažji.

Knjiga je zvezana z vrvico, kar omogoča, da jo lahko prebiramo kot knjigo ali pa jo razstavimo in kartice pritrdimo v kotičke, kjer se izvaja del dnevne rutine. V primeru, da vrvico odstranite, jo nemudoma umaknite z dosega otroka.

Razstavljiva knjiga rutine: MOJ DAN je del paketa ODKRIVAMO JEZIK, ki je primeren za malčke od 12. meseca dalje. Poleg knjige vključuje še pretikanko ter set 3 barvnih posod. V paketu najdete tudi dragocene informacije o otrokovem razvoju, konkretne ideje za spodbujanje samostojnosti ter namige za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO JEZIK za 12+ mesecev!

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_12-36_J_02 Kategorije: , ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.