Recepti za kuhanje z malčkom

15.00 vključen 22 % DDV

 

Enostavni recepti z besedilom za odrasle in slikopisom za otroke! Recepti so razstavljivi ter plastificirani, zato se jih lahko obriše z vlažno krpo – nadvse praktično pri kuhanju z malčkom, se strinjate?

Oblikovano in izdelano v Sloveniji.

Recepti za kuhanje z malčkom: 15 €

  

RECEPTI: KUHAM S KODIJEM, KIKI IN ODI

Recepti so oblikovani tako, da je na eni strani zapisan postopek namenjen odraslim, na drugi pa je slikopis, ki mu otrok zlahka sledi! Branje slikopisa je pomembna predopismenjevalna dejavnost, ki je skozi branje receptov zelo zabavna in odlična za postavljanje osnov pred branjem, tudi že pri malčkih. V knjižici je 6 receptov, ki so odraslim enostavni za pripravo, za malčka pa ravnopravšnji izziv.

Recepti so razstavljivi, zato lahko uporabljate le enega naenkrat, ter plastificirani, da se jih lahko obriše z vlažno krpo – nadvse praktično pri kuhanju z malčkom, kajne?

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO KUHANJE Z MALČKOM!

Opozorilo! Izdelek ni igrača. Uporaba samo skupaj z odraslo osebo.

Šifra: KO_18-36_K_recepti Kategorije: , ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.