Set lesenih pripomočkov za kuhinjo

14.00 vključen 22 % DDV

 

Prvi pripomočki, ki malčku omogočajo veliko samostojnosti pri kuharskih podvigih s starši. So popolnoma varni za uporabo in prinašajo veliko veselja!

Oblikovano in izdelano v Sloveniji.

Set kuhinjskih pripomočkov: 14 €

  

SET LESENIH PRIPOMOČKOV ZA KUHINJO

Čopič

Otroci se dobro počutijo, ko nam lahko pomagajo! Pri uporabi čopiča pride v ospredje koncentracija, nežnost gibov in rahel pritisk, ki je lahko malčku v izziv in je zadovoljstvo ob dosegu cilja toliko večje. Pomaga lahko pri nanosu premazov na testo (na primer jajc) ali pri oljenju pekačev. Uporabimo ga pri Kookidi receptih za domače grisine in pizza polžke.

Vevnica

Odmerjanje moke, sladkorja, kakava in vseh ostalih sipkih sestavin? Velik JA za vašega malčka! Otrok z uporabo vevnice usvaja natančnost koordinacije gibov dlani in celotne roke in se ob tem neizmerno zabava. Uporabimo jo lahko pri večini Kookidi receptov s slikopisom.

Tolkač

Super pripomoček, ki ga lahko otroške roke uporabljajo samostojno ali z našo pomočjo! Ob tem otrok usvaja koordinacijo roke in zgornjega dela telesa v kombinaciji z uporabo večje, počasne sile na primer pri tlačenju krompirja ali buče. Uporabimo ga pri Kookidi receptih za domače njoke.

Priporočena starost 18m+.

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO KUHANJE Z MALČKOM!

Opozorilo! Izdelki niso igrače. Uporaba samo skupaj z odraslo osebo in pod njenim nadzorom.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.