Set naravnih voščenk in mape z listi: MOJE PRVE UMETNINE

12.00 vključen 22 % DDV

 

Umetnost bogati srce! Izbira prvih voščenk je pomembna, da so varne in prilagojene otrokovi roki. Medenke voščenke so narejene v Sloveniji iz čebeljega voska in se njihova sled odlično pozna. Nastale umetnine pa lahko shranimo v priloženo personalizirano mapo!

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Medenke voščenke in mapa z listi: 12 € 

  

Medenke voščenke so izdelane v Sloveniji iz čebeljega voska. So kratke in debelejše – ravno pravšnje za male rokice že od 12 mesecev naprej! Rdeča, modra in rumena so osnovne barve in se med barvanjem zelo lepo prekrijejo, da nastanejo še zelena, vijolična in oranžna. Odkrivanje zakonitosti barv je aktivnost, s katero se bo zabaval tako malček kot tudi starejši otrok. Sled teh voščenk se zaradi njihove mehkobe na papirju zelo lepo pozna.

Mapa z listi ima možnost personalizacije s fotografijo otroka. Vanjo shranjujemo njegove prve risbe in slike, ki so lahko čudovit spomin tako za nas kot za otroka tekom odraščanja. Kaj je lepšega kot ogledati si otrokove najzgodnejše umetnine? Priloženi so tudi listi za ustvarjanje v velikosti A5.

Voščenke in mapa z listi so del paketa ODKRIVAMO BARVE, ki je primeren za malčke od 18. meseca dalje. Poleg mape, listov in voščenk paket vključuje še dva lesena podstavka, kvačkane barvne žoge, barvno kocko in barvne kartončke. V paketu najdete tudi dragocene informacije o učenju barv, otroški risbi, konkretne ideje za spodbujanje samostojnosti ter namige za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO BARVE za 18+ mesecev!

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_set_barve Kategoriji: ,
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.