Škatla s pokrovi, žogo ter valjem z luknjo

34.00 vključen 22 % DDV

 

ŠKATLA S POKROVI, ŽOGO TER VALJEM Z LUKNJO je igrača, ki zares raste z otrokom, saj jo lahko prilagajamo otrokovi stopnji razvoja na mnogo različnih načinov. Namenjena je utrjevanju koncepta stalnosti predmeta in razvoju zmožnosti reševanja problemov. Zasnovana je tako, da otroka pri igri z njo vodi naravna radovednost.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Škatla s pokrovi, žogo ter valjem z luknjo: 34 €

  

Škatla ima najmanj 4 načine, kako jo ponuditi otroku, otrok pa bo dodal še svoje! Služi kot igrača za spoznavanje koncepta stalnosti predmeta (da nekaj ne izgine za vedno, ampak se samo skrije in lahko najdemo), za koordinacijo oko-roka, hoteno spuščanje, priložnost za uporabo obeh rok hkrati, vtikanje ožjega predmeta v manjšo luknjo, fina motorika, pincetni prijem, pa tudi za bogatenje jezika, ko se igramo skupaj z otrokom. Igračo zlahka prilagajamo glede na stopnjo razvoja otroka in zares raste z njim, saj ga vodi naravna radovednost, s katero najde nove načine uporabe.

Škatla s pokrovi je del paketa VSE SPRETNEJŠI SEM, ki je primeren za dojenčke od 9-10 mesecev starosti dalje. Poleg škatle vključuje še skrito ogledalo in knjigo En, dva, tri, poskusi še ti! V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket VSE SPRETNEJŠI SEM: 9-10 mesecev!

Šifra: KO_9-10_04 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naročite se na Kookidi novosti in pridobite
10 % popust na prvi nakup!

S klikom na gumb potrjujete, da se prijavljate na novičke in ugodnosti podjetja Kookidi, ki jih boste prejemali na svoj e-naslov. Odjavite se lahko kadarkoli s klikom Odjava na dnu strani vsakega e-maila. Več si lahko preberete v zavihku Zasebnost in pištkotki. 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.