Skrito ogledalo

18.40 vključen 22 % DDV

 

Okrog 8. meseca se začne razvijati dojemanje, da predmet, ko ga skriješ, ne izgine za vedno, ampak le začasno. Ko podoba v SKRITEM OGLEDALU izgine in se znova pojavi, ko pokrovček dvignemo, dojenček s tem utrjuje to dojemanje. Ogledalo je akrilno, zato se ga ne da razbiti, in je na 100 % naravno obdelan slovenski les pritrjeno s certificiranim lepilom za igrače za dojenčke.

Oblikovano in narejeno v Sloveniji.

SKRITO OGLEDALO: 18,40 € 

  

Okrog 8. meseca se začne razvijati koncept stalnosti predmeta = dojemanje, da ko se oseba ali predmet skrije, ne izgine za vedno. Ko Skrito ogledalo pokrijemo s pokrovčkom, se podoba skrije in se znova pojavi, ko ga dvignemo. Dojenček s tem utrjuje možganske povezave na področju stalnosti predmeta, kar lahko pripomore tudi ob ločitveni stiski.

Material: akrilno ogledalo, zato se ga ne da razbiti, in naravno obdelan slovenski les.

Skrito ogledalo je del paketa VSE SPRETNEJŠI SEM. Paket je namenjen staršem in dojenčku od 9-10 mesecev starosti naprej. Poleg skritega ogledala so v njem še škatle s pokrovi, žogo in valjem z luknjo ter kartonka En, dva, tri, poskusi še ti! V paketu najdete tudi igrive in zanimive informacije o otrokovem razvoju, starševske trike ob izzivih ter ideje za igro in povezovanje cele družine.

Oglejte si celotni paket VSE SPRETNEJŠI SEM za 9-10 mesecev!

Varnostna opozorila.

Šifra: KO_9-10_01 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.