Steza in lesena žoga

38.90

 

STEZA Z ŽOGO je igrača, ki jo malčku prvič ponudimo med 12 in 18 mesecem, lahko pa tudi kadarkoli tudi pozneje. Spodbuja vizualne sposobnosti (sledenje gibanju z očmi). Malček z igranjem uri koordinacijo oko-roka, grobo motoriko in ravnotežje in se ob njej tudi spoznava s konceptom vzrok-posledica in drugimi fizikalnimi pojmi v praksi – pospešek, hrib, dolina … S stezo so kompatibilni valji in žoga iz paketa 7-8 mesecev, prav tako pa tudi potniki z avtobusa iz paketa ODKRIVAMO GIBANJE.

STEZA Z ŽOGO: 38,90 €

  

STEZA Z ŽOGO

Spodbuja vizualne sposobnosti (sledenje gibanju z očmi). Malček z igranjem uri koordinacijo oko-roka, grobo motoriko in ravnotežje in se ob njej tudi spoznava s konceptom vzrok-posledica in drugimi fizikalnimi pojmi v praksi – pospešek, hrib, dolina … S stezo so kompatibilni valji in žoga iz paketa 7-8 mesecev, prav tako pa tudi potniki z avtobusa iz paketa ODKRIVAMO GIBANJE.

S klikom na to povezavo si oglejte posnetek igre s stezo in žogo!

Steza z leseno žogo je del paketa ODKRIVAMO GIBANJE za starost 12-18 mesecev! Paket je namenjen staršem in malčku med 12 in 18 meseci (in še mnogo dlje). V njem so informacije o gibanju, tako telesnem kot tudi fizikalnem, skozi malčkove oči. Poleg tega paket vsebuje konkretne napotke za razvoj otrokove igre, samostojnosti in samopodobe. Poleg steze z leseno žogo je v paketu še avtobus s potniki in vrvico, razvojna karta za zanimivo in lažje sledenje otrokovemu razvoju ter ideje za igro in povezovanje cele družine .

Oglejte si celotni paket ODKRIVAMO GIBANJE za 12-18 mesecev!

Šifra: KO_12-18_G_01-1 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.