Pogosta vprašanja

Za začetek naročnine izberite paket, ki je trenutno najustreznejši za vašega otroka. Kliknite možnost “naročnina” in oprazaključite nakup. Vsaka 2 meseca vam bomo poslali predračun ali pa bo avtomatično opravljeno plačilo s kartico in paketek bo na poti k vam!

Če izberete plačilo po predračunu, boste vsaka dva meseca prejeli nov predračun za plačilo novega paketa. V primeru, da izberete plačilo s kreditno kartico, pa bo plačilo izvedeno avtomatsko s trganjem z vašega bančnega računa. Po prejemu plačila gre paket na pot!

Seveda. V času naročnine vam je na voljo naša celotna ekipo za individualno svetovanje za en vaš starševski izziv. Napišete ga na info@kookidi.com in vam odgovorimo v najkrajšem možnem času, da vam olajšamo starševstvo! 

Kot naročnik imate 10 % popust na katerikoli paket, ki bi ga želeli izven svoje redne naročnine (darilo za drugega otroka, predhodni paketi …). Napišite nam kratko sporočilo, dobite svojo kodo in že lahko dobite pakete po ugodnejši ceni.

Naročniki bodo deležni tudi dogodkov za naročniške družine in dodatnih brezplačnih vsebin, ki bodo občasno priložene paketom.

Če izberete naročnino, bodo paketki prihajali na domač naslov vsaka dva meseca takoj po opravljenem plačilu. V primeru enkratnega nakupa, kjer je cena tudi višja, pa bo odposlan en paket in boste za naslednjega morali opraviti novo naročilo na www.kookidi.com.

Nismo odgovorili na vaše vprašanje?

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.