Pogosta vprašanja

Naročnina je zelo smiselna, če se želite razbremeniti razmišljanja o kakovostnih, naravnih igračah, ki podprejo otroka v raziskovanju, ob njih razvija svojo kreativnost, koncentracijo in postajate bolj povezani kot družina.

Prav tako boste razbremenili sebe z vidika skrbi, ali se dojenček/malček v redu razvija, saj smo vam vse pomembne in bistvene informacije (in še mnogo več!) zbrali na razvojnih kartah.

Lažje si boste organizirali dan in vedno vedeli, kaj in kako otroku ponuditi za igro, se naučili reagirati na njegove odzive ter razumeli njegovo vedenje.

Vse natančne informacije o naročnini lahko najdete tukaj.

Aboslutno ne. Paketi so starostno poimenovani tako zaradi lažje razporeditve glede na razvojne mejnike. Nekateri otroci nekaj dosežejo že malo prej, drugi malo pozneje in to je popolnoma normalno. Za vse pakete do 1 leta velja, da so v uporabi od tiste določene starosti NAPREJ. Za pakete od 1 do 3 let pa je že v imenu zastavljena širša uporaba, saj se razvoj po 1 letu upočasni in so zato razdeljeni na tematike, ne po mesecih.

Zapisali smo tudi ideje na priložene kartice, kako uporabiti v različnih starostnih obdobjih in boste tako tudi vi podprti v tem, kako jih še uporabiti!

Ne, igrače so vaše za vedno. Zaradi trajnostne izdelave ter dodatnih predlogov uporabe, ki jih najdete na priloženih karticah in so zapisani za različna starostna obdobja (nekateri celo za 6 let+), so igrače res dolgo uporabne na različne načine. Lahko pa jih prihranite za svoje vnuke. Si bi lahko zamislili še lepšo dediščino? 🙂

Seveda in to ne le ene!

1. Kar 10 % manj za vsak paket, v primeru plačila celoletne naročnine v enem znesku pa celo 15 % manj in brezplačna poštnina za vsak paket!
2. Vsi paketi pridejo pred domača vrata avtomatsko vsaka 2 meseca po opravljenem plačilu. Nikoli več ni potrebno iskati informacij o razvoju dojenčka ter kaj mu ponuditi za igro in podporo razvoja!
3. Brezplačne dodatne vsebine za naročnike (predavanja o prilagajanju na vodo, plavanju dojenčkov in malčkov, čustvenih izbruhih, partnerskem odnosu …).
4. VIP-koda za kar 20 % popust na enkratni nakup paketov, ki niso del naročnine, posamičnih igrač in pripomočkov, Kookidi oblačil, predavanj, tečaja masaže dojenčka in darilne bone! 

Več o splošnih pogojih naročnine preberite v zavihku Splošni pogoji poslovanja na dnu strani.

Če izberete naročnino, bodo paketki prihajali na domač naslov vsaka dva meseca takoj po opravljenem plačilu. V primeru enkratnega nakupa, kjer je cena tudi višja, pa bo odposlan en paket in boste za naslednjega morali opraviti novo naročilo na www.kookidi.com.

Ob sklenitvi naročnine izberete med 2 načinoma plačila:
~ z bančno kartico (preko varnega in preverjenega sistema Stripe)

~ z bančnim nakazilom po predračunu

Ta način plačila se lahko spremeni v 3 enostavnih korakih. Če ste pri naročnini uveljavljali popust, ki vam še velja, nam najprej napišite mail na info@kookidi.com z zadevo: Menjava načina plačila. Poslali vam bomo vašo unikatno kodo za popust, kot ste ga imeli prej, in jo vnesete ob plačilu.
 
3 koraki za spremembo načina plačila:

1.Vpišite se v svoj obstoječi uporabniški račun na www.kookidi.com.

2.V zavihku TRGOVINA poiščite paket, ki je sedaj na vrsti za vašega dojenčka ali malčka in ga odprite.

3.Potem izberite NAROČNINA in gumb ZAČNITE NAROČNINO S TEM PAKETOM. Ob zaključku izberite želen nov način plačila.

Mi staro naročnino prekinemo in velja nova z novim načinom plačila.

Če smo odgovorili na vaše vprašanje, izberite svoj paket! Če nismo, pa nam lahko pišete in z veseljem odgovorimo na vaše dileme.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.