Varnostna opozorila

V ekipi Kookidi posvečamo posebno pozornost varnosti najmlajših članov vaše družine. Materiali, sestavni deli in postopki izdelave naših izdelkov so skrbno izbrani in dodelani, tako da vsi naši izdelki ustrezajo Direktivi 2009/48/ES Evropskega parlamenta in sveta o varnosti igrač (The Toy Safety Directive 2009/48/EC) in nosijo oznako CE. Kookidi izdelki nikakor ne smejo ogrožati varnosti ali zdravja uporabnikov ter ostalih oseb ob uporabi. Navedena opozorila in priporočila smo v ekipi Kookidi uskladili z rezultati testiranj v laboratoriju, pristojnem za testiranje varnosti igrač. Poleg njih pri nakupu upoštevajte tudi senzorične, motorične in umske spretnosti ter razvoj otroka, priporočeno starost, največjo dovoljeno obremenitev in potrebne spretnosti za varno uporabo izdelka.

  1. Igrače, ki se z vrvicami, vrvmi, elastikami ali trakovi obesijo čez zibelko, otroško posteljico ali otroški voziček

Na igračah, ki se z vrvicami, vrvmi, elastikami ali trakovi obesijo čez zibelko, otroško posteljico ali otroški voziček, je navedeno naslednje opozorilo:

Opozorilo! To igračo pritrdite zunaj dosega otroka. Da bi preprečili morebitne poškodbe, ki nastanejo, če se otrok zaplete, odstranite igračo, ko se otrok začenja postavljati na roke in kolena v plazeči položaj. 

Opozorilo! Dolga vrvica.

2. Grizala

Opozorilo za vsa grizala:

Opozorilo! Pred in po vsaki uporabi izdelek dobro preglejte in ga v primeru ugotovljene obrabe ali poškodbe takoj zavrzite.

3. Ropotuljice

Opozorilo! Majhne krogle.

4. Ogledalo

Opozorilo! Pripomoček ima ostre robove.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.