Kliknite na MARČEVSKE UGODNOSTI in ujemite popust, podarjen paket in dobrodelno akcijo!

Kookidi trgovina

Kookidi je podpora starševstvu od rojstva naprej. Od opazovalnih mobilov pa do igrač in pripomočkov za podporo gibalnemu, jezikovnemu, čustvenemu in socialnemu razvoju – v paketih se najde nekaj zabavnega in poučnega prav za vsakega otroka in starša! 

Oblikovano in izdelano v Sloveniji, zato z nakupom podprete slovenske ustvarjalce in podjetja, pošteno plačano delo in prispevate košček v mozaik zmanjševanja ogljičnega odtisa v svetu. 

Paketi iz 1. in 2. sklopa so na voljo kot POSAMIČNI NAKUP ali v sklopu NAROČNINE, lahko pa izbirate tudi med posameznimi paketi, kosi igrač in pripomočkov, majicami in darilnimi boni.

AKTUALNO – limited edition: KOOKIDI UHANČKI! Kliknite tukaj.

Paketi

1. SKLOP: POSTAJAM MOJSTER ZA (SKORAJ) VSE, 6 paketov od rojstva do 12 mesecev ​

2. SKLOP: ODKRIVAMO, paketi za 12+mesecev

Če začnete naročnino v tem sklopu, priporočamo, da za prvi paket izberete tistega, ki ustreza za trenutno starost vašega otroka in vas najbolj pritegne tematika. Čez 2 meseca prejmete naslednji paket, kot si sledijo po številkah ob imenu. Če torej začnete s številko 1, bo naslednji paket, ki ga prejmete, številka 2; če začnete s številko 2, bo naslednji paket št. 3 itd. (izide aprila).

Sklop GRADIM SAMOSTOJNOST, 18+ mesecev

Paketi v tem sklopu niso del naročnine.

DOBRODELNA AKCIJA: KOOKIDI x VOLESKA uhančki

Ker je naša obletnica – 1 leto, odkar vas razveseljujemo z našimi paketi – ravno v mesecu marcu, ki je obarvan s praznovanjem žensk in mamic, smo se odločili ustvariti čisto posebne KOOKIDI UHANČKE. Izdelala jih je Urška Colarič, ki ustvarja pod imenom Voleska.

Preberite več o večnih, noro udobnih uhančkih iz slovenskega lesa in o dobrodelni akciji!

Posamezni izdelki iz paketov

Posamične igrače in pripomočki Kookidi so zelo lepo darilo za vsakega, ki ima kaj od sestavin paketov že doma in bi želel le določen del paketa.

K vsaki igrači ali pripomočku dodamo tudi razlago, kaj bo doprinesla k razvoju vašega otroka ter kako jo uporabiti na različne načine, da ne bo “le še ena navlaka” v vašem domu!

Oblačila

Naj vam Kookidi majice ne bo škoda, da bi se umazala. Ko se umaže, nastajajo najlepši spomini! Naj gredo z vami na vse dogodivščine – s prijatelji, družino, sosedi, pa v vrtcu, hribih, na morju, na domačem vrtu … Naj se na njih pozna čim več sledi čudovitih dni! So iz kvalitetnega, 100 % bombaža z zelo kakovostnim potiskom.

Darilni boni

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.

Naroči se na Kookidi novosti in pridobi 10 % na prvi nakup!

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najbolj ustrezno izkušnjo, tako da si zapomnimo vaše nastavitve. S klikom na “Sprejmi” se strinjate z uporabo piškotkov.